Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

LOVOCUVAR

<< < (24/53) > >>

medo:

--- Citat: shandi - 11. 02. 2009. 22:57:20 ---A šta je sa ovima što izlaze svaki mjesec? Onda na Lovočuvaru treba pisati "bit će kad dođe". Mislim da je tri mjeseca dovoljno dug period za izdavanje jednog broja

--- Kraj citata ---
pa izaci ce za tri mj. i u prodaji je vec ovaj thjedan koliko cujem.
Ovi sto izlaze svaki mjesec mogu izlaziti po kvaliteti svako 3 dana ;)

Zoran:

--- Citat: medo - 12. 02. 2009. 08:23:33 ---
--- Citat: shandi - 11. 02. 2009. 22:57:20 ---A šta je sa ovima što izlaze svaki mjesec? Onda na Lovočuvaru treba pisati "bit će kad dođe". Mislim da je tri mjeseca dovoljno dug period za izdavanje jednog broja

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

nebi sad volio nikoga "povrjediti" uvrjediti ili njegov trud podcjenuti!
ali sta je to kvalitetno u tom casopisu, a da vec nije napisano ili nije objavljeno pa bar i na ovome forumu?=?
tj. meni nije jasno o kakvoj kvaliteti vi pricate?
po meni te novine bi se trebale specjalizirati za nestso!
kod ovih novina kvalitetu dize samo cjena! i po tome su prepoznatljive!
a neka strucnost u tekstovima! 5% jer velim sve je to vec napisano!

dean:

--- Citat: medo - 12. 02. 2009. 08:23:33 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Daj se smiri s takvim izjavama. Nije Lovočuvar 3 puta bolji od njih....

komer:
meni je bolji barem sto se tice uzgoji divljaci,barem ima vise od 10 recenica napisano nego kod konkurencije koji pisu 90% o vlasniku kak se zove,kolko ima godina i koliko ima veliku obitelj,a ne o problemima pri uzgoju,nacinu hranjenja itd...meni je to dosta da kupim caspois,ionak barem nema naslova tipa "na skupstini xx drustva se pojelo xx litara gulasa i popilo xxx litara vina"

Zoran:

--- Citat: komer - 12. 02. 2009. 10:51:37 ---meni je bolji barem sto se tice uzgoji divljaci,barem ima vise od 10 recenica napisano nego kod konkurencije koji pisu 90% o vlasniku kak se zove,kolko ima godina i koliko ima veliku obitelj,a ne o problemima pri uzgoju,nacinu hranjenja itd...meni je to dosta da kupim caspois,ionak barem nema naslova tipa "na skupstini xx drustva se pojelo xx litara gulasa i popilo xxx litara vina"

--- Kraj citata ---

ovak naj jednostavnije imas recimo neki casopis doktor u kuci a imas isto tako da kupis strucnu literaturu!
neznam ocemu pricate te sve novine su dostojne tari guza jeli su obicni casopis nema veze o kojeme se radi!
a strucna literatura je strucna i to je to!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju