Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu
LOVOCUVAR
magwin:
--- Citat: Zoran - 12. 02. 2009. 12:31:19 ---
--- Citat: komer - 12. 02. 2009. 10:51:37 ---meni je bolji barem sto se tice uzgoji divljaci,barem ima vise od 10 recenica napisano nego kod konkurencije koji pisu 90% o vlasniku kak se zove,kolko ima godina i koliko ima veliku obitelj,a ne o problemima pri uzgoju,nacinu hranjenja itd...meni je to dosta da kupim caspois,ionak barem nema naslova tipa "na skupstini xx drustva se pojelo xx litara gulasa i popilo xxx litara vina"
--- Kraj citata ---
ovak naj jednostavnije imas recimo neki casopis doktor u kuci a imas isto tako da kupis strucnu literaturu!
neznam ocemu pricate te sve novine su dostojne tari guza jeli su obicni casopis nema veze o kojeme se radi!
a strucna literatura je strucna i to je to!
--- Kraj citata ---
eto!!!
zna i Zoran biti nekada biti pametan! teaa
shandi:
U Hrvatskoj NEMA kvalitetnog časopisa vezanog uz lovstvo. To je činjenica. I da se uzme od svih najbolje, opet bi ispalo jedva 10 stranica. To je moje mišljenje
komer:
a nema ni strucne literature na hrvatskom vezanog uz uzgoj sto se mene tice!imam i knjiga i enciklopedija vezanog uz uzgoj,ali ipak je drugacije kad procitas nesto na nasem jeziku,ili procitas tuđe iskustvo...sta mene zanima naprimjer sto u americi najvise stete u sitne divljaci radi rakun kojega kod nas niti nema...te kako se obraniti od rakuna!to je samo primjer..ako se nekome casopis ne svida dovoljno ga je ne kupiti,ja ga kupujem jer mi se svida,i zato sto mogu procitati nesto sto nema u strucnoj literaturi...moje misljenje je da je kvalitetniji od LV ili DK,iako ima tekstova koji me uopce ne interesiraju..ali imajte razumijevanja,ipak je to tek treci broj i ekipa se uhodava!
medo:
Nema savrsenog produkta pa tako ni casopisa.
Isto tako casopis ako je specijaliziran vise nije lovacki jer Lovstvo cini nekoliko disciplina
tako da za svakoga nesto mora biti unutra. Za one koji se dobro sluze engleskim ili njemackim
internet je dovoljan za nauciti puno toga ali casopis je nesto sto imas uvijek i citas i kad nema struje.
Moze se i brisati guz ako ne recikliras.
Strucna literatura je skupa, nedostatna, zastari s vremenom, zauzima puno prostora itd.
tako da su magazini nuzni kao medij izvjestavanja. Istina da se na forumu puno sazna ali
jako mali dio lovaca visi na forumu.
Tko ne zeli neka ne kupuje ali zasto blatiti nesto sto nije lose uopce.
Zasad dobra strana Lovocuvara je to da je marketinski neovisan i tekstovi se ne pisu kako proizvodjac
ili prodavac kazu. Iskreno je pisan i pisu ga lovci. Zasad su kritike odlicne od strane lovaca.
Svakim brojem biti ce bolji ali nikad nece biti ispolitiziran niti ulizivacki.
Lovac:
-Preskup je za ono što nudi.
-Stručna literatura zastarijeva ali u mojoj struci -informatici, u lovstvu i ne tom brzinom
-Stručna literatura je kudikamo jeftinija ako čovjek želi nešto naučiti (to je kao da iz Bug-a ili Vidi-ja učiš informatiku) magazina moraš kupiti milion da nešto saznaš jer obično ono najzanimljivije izlazi u nastavcima.
-Magazini uvijek stvaraju više prostora nego stručna literatura (još uvijek su mi iza regala hrpetine informatičkih časopisa koje zauzimaju kudikamo više prostora nego stručna literatura koju imam) kod lovačkih časopisa nastojim primati tekuće brojeve ali i ukoričena izdanja za arhivu jer ukoričeni zauzimaju manje mjesta.
-Marketinški nitko nije neovisan (kamo sreće da se može biti)
-Nitko nije blatio (tek neki kritički osvrti... i ove kritike ovdje su bile od lovaca)
- z10
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju