Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

LOVOCUVAR

<< < (28/53) > >>

Lovac:

--- Citat: ---Oni koji ih pisu to rade volonterski tako da nista nije prepisano ili napisano kako netko zeli da bude.
--- Kraj citata ---
Neki dan kad je izašao članak  u 24 sata kao g. Ðivo vodi besplatno lovce u Afriku, prvi si to Medo objavio i ismijavao se od te situacije (besplatno), a danas pišeš kako u komercijalnom magazinu, autori pišu volonterski.... z10 z10 Joj meni.........

medo:

--- Citat: LOVAC - 15. 02. 2009. 10:45:17 ---
--- Citat: ---Oni koji ih pisu to rade volonterski tako da nista nije prepisano ili napisano kako netko zeli da bude.
--- Kraj citata ---
Neki dan kad je izašao članak  u 24 sata kao g. Ðivo vodi besplatno lovce u Afriku, prvi si to Medo objavio i ismijavao se od te situacije (besplatno), a danas pišeš kako u komercijalnom magazinu, autori pišu volonterski.... z10 z10 Joj meni.........

--- Kraj citata ---
Kolko se sjecam pisao sam i za tebe volonterski, sto ne. d1
 Ja za nijedan clanak u RH nisam placen niti sam trazio da budem placen. Sumnjam da je placen i Dalibor.
Vjerujem da ni PH nije placen jer mu ne treba.
Na kraju krajeva, sva sreca da od ovoga ne zaradjujemo za kruh.
Sto se tice 24sata, nisam ismijavao vec sam reagirao na dezinformaciju koju je napisao novinar. Pa i ja radim taj posao i placen sam za to. ;)

Lazar:
bil i ja u tom lovocuvaru mogo nesto da pisem, radio bi to zadzaba pun sam ideja samo sto ovdje na forumu nemogu doc do izrazaja jer me moderatori je.u i puno brisu

Lovac:

--- Citat: ---Kolko se sjecam pisao sam i za tebe volonterski, sto ne
--- Kraj citata ---
Medo "nema džabe ni kod stare babe" kako kaže narodna, ovo što si pisao na forumu i portalu dobio si promociju i mogućnost da preko foruma sklapaš i lovne i aranžmane za dilanje opreme iz UK, i molim te ne pričaj nam o volonterizmu....
Netko dugi je za svoju promociju platio u kn, ti nisi jer si pisao i pišeš...
Još nema reportaže iz Dortmunda....  d4

medo:

--- Citat: Zoran - 15. 02. 2009. 09:24:37 ---
--- Citat: medo - 15. 02. 2009. 09:19:57 ---Izgleda da mijesamo kruske i jabuke.

--- Kraj citata ---

meni vise izgleda da ti sve to pomjesa!!!
procitaj prehodne postove ocemu pises i na koji nacin!  zagi

--- Kraj citata ---
Citaj 5 puta sto sam napisao,pa jos jednom da utvrdis. Ako ni tad ne skuzis objasnit cu ti.
Nisam pomijesao nista jer info strucna i znanstvano strucna literatura kod mene nisu pomijesane ;)

Lazare ako imas nesto posalji meni na PM i mozda urednistvo prihvati. d4

Shandi ako te od lovstva iskljucivo zanima samo oruzje onda ti lovacki magazin pomoci nece.
Radije odi na amazon.com ili sl. te kupi nekoliko knjiga medjutim svake godine izlazi neko doradjeno izdanje tako da ni to nije idealno.   ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju