Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu
LOVOCUVAR
norvasc:
Po mom mišljenju to je ipak najbolji časopis vezan za lovstvo koji izlazi na hrvatskom jeziku i može se kupiti u Hrvatskoj. definitivno bolji od dobre kobi, kao što je jedan kolega napisao baš me briga koliko su gulaša i pive popili na nekoj skupšiti nekog lovačkog društva.
shandi:
Časopis Kalibar ima cijenu u Hrvatskoj od 15 kn. Što se tiče kvalitete papira, ona je nikakva, malo je bolji od novinskog. Ali ako ćemo o kvaliteti članaka onda je to druga stvar. Članci su rađeni sasvim korektno, i mislim da je to najbolji časopis o oružju na ovim prostorima. Naravno da može i mora težiti da bode još bolji. Kod Lovočuvara je priča pak obrnuta, vrhunski papir, prosječni tekstovi i cijena koja je neopravdano visoka. Treba još puno posla napraviti da bi se moglo reći da se stvarno isplati kupiti Lovočuvar. Ja mislim, a vjerovatno i većina, da je bitnija kvaliteta sadržaja nego kvaliteta ambalaže. Nemojte ovo shvatiti kao pljuvanje, nego kao dobronamjernu kritiku. Jer i ja bi htio čitati vrhunske časopise o lovu, balistici i kinologiji
komer:
ja sam sasvim zadovoljan dijelom o uzgoju zeca,ja mislim da nitko javno nije ovako nesto napisao o uzgoju zeca,uzgajivaci takve savjete iz vlastitog iskustva skrivaju ko zmija noge,tako da realno gledano,i jedno uginuce zeca manje u uzgoju nakon ovog clanka,meni predstavlja dobitak jer ako uzmem u obzir cijenu zeca mogu kupiti nekoliko izdanja navedenog casopisa...
medo:
Izgleda da mijesamo kruske i jabuke.
Magazin je prije svega informativno strucna literatura dok su knjige znanstveno strucna literatura te usporedbe ne bi smjelo biti.
Onaj tko si nesto ne moze priustiti neka ne kupuje. Ja mercedesa ne vozim ;)
U lovstvo je ukljuceno mnogo toga: balistika,oruzje,kinologija,uzgoj divljaci, veterina itd. i samim time lovacki casopis ne moze i nesmije biti orijentiran na balistku ili sl.
Clanci su takvi kakvi jesu i konkurentniji od LV i DK. Oni koji ih pisu to rade volonterski tako da nista nije prepisano ili napisano kako netko zeli da bude.
Nije savrseno ali tek je projekat zapoceo.
U slucaju da magazini nisu potrebni ili nisu dovoljno dobri jer knjige su bolje koja je poanta Lovac.info i tisuce ostalih internet stranica.
Sva sreca da ljudi imaju mozak i slobodu misljenja i izbora pa da kupuju i citaju sto zele. z10
Zoran:
--- Citat: medo - 15. 02. 2009. 09:19:57 ---Izgleda da mijesamo kruske i jabuke.
--- Kraj citata ---
meni vise izgleda da ti sve to pomjesa!!!
procitaj prehodne postove ocemu pises i na koji nacin! zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju