Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

LOVOCUVAR

<< < (43/53) > >>

komer:
meni se casopis dopao i sve 5.uzgoj me najvise zanima tak oda stivo o divljem zecu je fantasticno,iako jos cekam neke financije da se upustim u to pa ako sve bude po planu na proljece krenem sa uzgojem divljeg zeca,uz ostale ptice koje imam doma...pa eto,najlakse je ocekivati cuda i ostati razocaran,treba se prihvatit posla,a mislim da urednik casopisa ukoliko mu dostavite neki materijal za casopis bude to i postavio unutra pa da se vidi sto ljudi(lovci,uzgajivaci,ljubitelji prirode) rade...

Teodo:

--- Citat: imota - 15. 10. 2009. 14:26:56 ---Kupio sam jucer Lovocuvara i cini se da bi bolje bilo da nisam. Za vrijeme (svakih x mjeseci) u kojem izlazi trebalo bi biti puno bogatiji. Svida mi se reportaza o lovu na Sibirskog srnjaka ali to je za knjigu a ne list. Ostalo standardno kao LV. Pohvala je format u kojem je izdan i kvaliteta lista kao i neveliki broj reklama.

--- Kraj citata ---

Druze, znas li koliko novina na temu Lovstva izlazi u Crnoj Gori? - Nijedna!
Imamo nekakve "Gorske Staze" sto pisu o leptirima, kacunima i koja je statistika rasta divlje svinje u godini i tokom vremena, blah...  slL
Pa ja evo upravo gledam kako da pocnem preplatu na taj list (jer je CG inostranstvo za HR gdje se izdaje i uplacije za list...), jer mi je najbolja alternativa za ono sto me zanima. Ako kupujem casopis iz lovstva, to radim zbog lovstva, a ne zbog clanka o crnom boru i cvijecu...  ;D ;D ;D Logicno zar ne?

Samo napred ljudi, I Hvala vam sto ste poceli sa ovim casopisom, kamo srece da ih je sto vise na ovim prostiorima.  zagi

tkbj:
i ja sam ga kupil ... teme su ok ... kvaliteta papira super  d4 ... steta da samo dolazi tu i tam ...  ;)

grom:
Meni je bolji od Vijesnika, više teksta i manje glupih sličica i reklama

Goran:
I meni Mladen dao kopiju koju mu je poslao brat iz RH pa sam procitao Lovocuvar broj 4/5.
Nekoliko zanimljivih stvari i sasvim OK na pravom putu nadam se.
Cestitke nasim clanovima foruma: Medo, Sumo,  Huntercro, Milan Martinek i ostalima na clancima u ovom magazinu.  zagi
Sumo odlican lov u sibiru!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju