Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

LOVOCUVAR

<< < (44/53) > >>

Milan Martinek:
Gorane,
Hvala na čestitkama. Da si bliže, dobio bi na taj račun jedan par divljih zečeva za dalje razmnožavanje. Ovako, čeka se na onu ponuđenu čašu pića.
Lijep pozdrav Milan.               z11

Goran:
Procitao sam clanak sa uzivanjem jer sam vidio sa koliko znanja i strasti to radite i koliko se brinete za vase zeceve. Kod mene/ nas  ima zeceva/ kunica  koliko hocete i lovim ih sa Brno 2 u 22LR kao vjezbu za gadjanje a ne neki ozbiljan lov dok prave zeceve ( hare) lovimo po noci i rano ujutro. Odlicni su i cesto napravim gulas u crnom vinu. Lijepo dolaze na vabilicu a love se odlicno nocu pod svijetlom sa 22. Na daleko, iz zasjede, lijeno lezeci 22-250 i 223R rade ko lutkice.
Lov na zeca je kod nas uobicajena stvar a uvjezbani momci ogule zeca dok si reko keks! Inace zec se koristi kao barometar cistoce zita i oranica na farmi kako farmeri pricaju. Vole ga vidjeti jer je jako osjetljiv na razna otrovna sredstva ( pesticide)  pa ako ih nema onda znaju da se nesto ruzno previse koristi. Kod nas se lovi sa istom strascu kao i kod vas samo je lov slobodan i nema limita ulova. Nekad ulovis po 30 komada na dobru  noc. Jedno vece u QLD smo Zak i ja upucali 46 komada vozeci auto po farmi sa reflektorom i 22WMR.

File:
Vi koji ste bliži Lovočuvaru i imate info.  jeli netko od naših sa foruma oglasio ovu vabilicu...
Jel je itko od vas koristio i  kako se pokazala... koja je cjena itd

DARK:
Ja imam velikih iskustva s tim vabilicama koristim ih već godinama....

SUMO:
Gorane, sad tek videh ove postove.
Pa hvala lepo, mnogi i ne znaju ko je to setao po Sibiru he he he

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju