Optike i nosači > Dvogledi i monokulari

Dvogled- nužan i potreban

<< < (24/63) > >>

HS-2000:
Kaligula i ja ti želim sreću u novom dvogledu  zagi, i stvarno ovaj dvogled treba paziti cifra je stvarno paprena  d4

m03:
Po mojem skromnom mišljenju dvogled je više nego potreban. Nedavno sam bio u situaciji u lovu na veprove u šumi bogatoj kestenima gdje je skoro došlo do pucanja na ženu koja je brala iste. Kolega do mene na štandu bio je uvjeren da vidi svinju. Cijelo je vrijeme držao  pušku uperenu u "crnu mrlju" gledajući kroz optiku xxx proizvođača. Srećom ja mu šaljem poruku da li vidi vidi ženu koja bere kestene između štanda i pogona. Kako sam ja bio njegov gost i znao sam njegov broj mobitela isti je obavjestio većinu kolega. lov je srećom propao. Izlazom na zborno mjesto saznali smo da ima veći broj kestenjara na reviru koji smo trebali loviti. Nažalost imam osjećaj da me čudno gledaju kad vide dvogled oko vrata. Isti nosim uruksaku što se vidi ina slici istoga (zgužvan remen). Moj ljubimac ima povećanje 8x42,nekako vjerujem njemcima.

Schultz and Larsen:
Skoro nesreca. Hufff!

fly:
Malo OT, ali da se nadovežem na skupljače kestena (šumskih plodova). Na ovogodišnjem otvaranju sezone (lovište oko Hrv.Kostajnice) na svim prilaznim putevima terena gdje smo lovili bile su postavljene table da je lov u tijeku (a sezona je kestena). Ne znam da li je to zakonska obveza. U svakom slučaju pohvalno.

josip89:
e sad jedno pitanje nije tema al

jel oni smiju tako po šumi vrludat bez da se ikom jave drugo je po maksimiru i sljemenu al tako u lovištu
pa ipak mi plaćamao zakupninu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju