Optike i nosači > Dvogledi i monokulari

Dvogled- nužan i potreban

<< < (28/63) > >>

Goran:
Slazem se potpuno Schultz!  d4
Optika me odusevila ali jos je malo rano jer nije bila u sumi dovoljno vremena mada mislim da je ovo stvarno odlicna kvaliteta za fer cijenu.

fazan šumeće:
obavezno kad idem na čekanje nosim dvogled tu nema dileme a imam neki stari King 8x40 nikad čuo za njega (tata ga donio iz irana prije 30 god) i iznenađuje me kako se u sumrak i po sumaglici dobro vidi kroz njega) doduše nije bio puno u upotrebi al ga sad ja nosim, malo je težak ali ok. sad si planiram kupit neki novi jel malo me i stid nosit toliko star dalekozor

Goran:
Nemas se cega stidjeti funkcija je daleko vaznija od sminke!

kalnik:

--- Citat: fazan šumeće - 09. 01. 2010. 09:59:37 ---obavezno kad idem na čekanje nosim dvogled tu nema dileme a imam neki stari King 8x40 nikad čuo za njega (tata ga donio iz irana prije 30 god) i iznenađuje me kako se u sumrak i po sumaglici dobro vidi kroz njega) doduše nije bio puno u upotrebi al ga sad ja nosim, malo je težak ali ok. sad si planiram kupit neki novi jel malo me i stid nosit toliko star dalekozor

--- Kraj citata ---
Daj lovčino stavi koju sliku tog dalekozora,da malo proširimo znanja. Kako te služi, kakva je slika u sumrak i rano jutro?

fazan šumeće:
kad ga uslikam stavit cu slike nije problem. a slika i ujutro i u sumrak je dosta dobra nemogu reć da je kao na leopoldu ili takvim klasama ali toliko nije ni koštao pito sam tatu koliko je odprilike košto i on kaže kad bi pretvorio valutu oko 100 dem a tada su marke zaista i vrjedile. pozz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju