Optike i nosači > Dvogledi i monokulari

Dvogled- nužan i potreban

<< < (27/63) > >>

Goran:
Navodno da su novi modeli Nighthunter jako dobri ali nisma ih ja probao pa samo prenosim misljenje jednog prijatelja. On ima novi 8x56 model i jako je zadovoljan mada ovaj brand ne bi bio moj prvi izbor. Minox mi je puno bolji a laksi.

Neno:
Minox je po cjeni skroz blizu Zeiss Conquest  onda bi ja Zeiss  ;D

Goran:
I ja sam se "zeznuo" kupio sam Conquest optiku 4.5 -14 x 44 sa rapid Z 600 koncanicom i jos sam u raju. Fantazija jedino jos da je 30 mm tubus i da ima iluminator ali optika je stvarno raj za tako malo love. Postavio na 7 mm RM i sad razvijam metak i putanju do daske. Zeiss dvogledi su prekrasni ali mi je Leica puno draza i ne bi se mijenjao!

damjanovicd:

--- Citat: Neno - 08. 01. 2010. 08:13:29 ---
--- Citat: damjanovicd - 07. 01. 2010. 20:53:11 ---novi steiner 8*56 zeleni pravi lovacki jako dobar u austriji 550 €! svidja mi se na njemu sto je kao od neke jace gume napravljen tako ako ti malo kucne na drvo (np na ceki) uopce se necuje!!  zagi

--- Kraj citata ---

Steiner je optički dobar i jako robustan ali težina i ergonomija im je jedna od naj gorih koje sam imao priliku isprovati.
Ovo je moje mišljenje o Steineru s Porro prizmom, ovi "ravni" s roof prizmom mi nisu još dopali šaka  ;D

--- Kraj citata ---

istina steineri su malo tezi al zavisi kako se lovi... za cekanje je sigurno jedan od boljih za hodanje po lovistu ne bas

Schultz and Larsen:
Conquest je best by z14 d4 u tom razredu.......  Naime, uzeo prije nekoliko Njega I Victory FL. Zagledaj, moje oko ne vidje razliku. Oba dobra ergonomija, "tezina", i ostalo. Navodno kaze prodavac Conq. nema Lotutec, ja ga gledam, a razlika izmedju ova dva modela dosta kunica. dr.i

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju