Optike i nosači > Dvogledi i monokulari

Dvogled- nužan i potreban

<< < (51/63) > >>

tuzlic:
Neznam šta da radim ali evo naletio sam na jedan NIKON PROSTAFF 7 8x42 ,i ne izgleda mi loš ,mislim po specifikacijama i nije težak oko 650g i cijena sitnica oko 140 eura, e sad jeli valja ? Neznam pomozite mi vi koji možda imate ovako nešto

Fratt:
Imam starog Steinera,ovaj model http://www.steiner.de/military/binoculars/army/military-7x50.php .
Meni i više nego dovoljno.

magwin:

--- Citat: tuzlic - 15. 02. 2012. 12:11:14 ---Neznam šta da radim ali evo naletio sam na jedan NIKON PROSTAFF 7 8x42 ,i ne izgleda mi loš ,mislim po specifikacijama i nije težak oko 650g i cijena sitnica oko 140 eura, e sad jeli valja ? Neznam pomozite mi vi koji možda imate ovako nešto

--- Kraj citata ---

Nikon Action 8x40 mi je odličan.ne treba mi bolji jer sam ga uspoređivao sa elitama i nevidim bitnu razliku.više je razlika u boji nego u oštrini.imam isti takav Olympus ali nije mu ni do koljena(da ne kažem do jaja) šta se tiče kvalitete slike.
za Prostaff mislim da je klasu ispod po modelu ali prije će biti da je vanjski izgled drugačiji a leće iste.i po cijeni su tu negdje.

draganco:
Kaze zena meni  ludiloo, bio si jako dobar ove godine  uf! Mnogo si para potrosio na Lov, decu zanemario potpuno(zenu i komsinice hvala bogu jos) nisam. Pa zasluzio si i ti neki poklon  1liga pred nastupajuci zimski odmor i nastupajuce praznike.

Kako li se prevarila  uf ali u svakom slucaju  just d4.
SLC serija.
Valjda ce me ovaj potrajati do kraja karijere  fre.

Inace ovde mi je radno mesto(radni sto) u slobodno vreme.
 d1 z10

Fratt:
Jako lijepo,sigurno bolje nego ispod jelke neki đemper... hao  zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju