Optike i nosači > Dvogledi i monokulari
Dvogled- nužan i potreban
pepi2:
Ima li tko prakticnih iskustava sa dvogledom povecanja 15x ?, mozda konkretno Swaro SLC 15x56 .
Neno:
Imao sam nekog rusa 15X, neupotrebljivo za gledanje iz ruke.
Ne znam za šta ti treba a ako loviš srnjaka piršem u ravnici bolja kombinacija je 8X 30 dalekozor i 30X spoter za planinu i divokozu možda samo ko če tegliti takvu mrcina od dalekozora u planinu?
Ako ti treba neka univerzalna sprava uzmeš 8X42 ili 7X50 ako ti treba više svjetla.
pepi2:
Misljenja ,iskustva - booster za dvogled ??
Nasao za meoptu za prikazati , meni bi trebalo za Minox ili univerzalni ako postoji .
GregaK:
Zdravo!
Ja imam takvo meopto kakva je na slici, gledao sam taj booster ali ni je to spektiv. Za malo više € kupio rabljen swarovski spektiv, al to radi!!! teaa
E baš sad došla kutija iz avstrije, kupio sam preko ebay.de swarovski 8x30 za 120€. Super oštrina, malen, lagan, piršglass kako oni kažu!
LZ
pepi2:
Pozdrav Grega,raspitivao sam se ovdje za spektiv , bio je u planu ,nedavno na sajmu probao nekoliko njih i ni ti jedan mi nije sjeo a zauzme mjesta u ruksaku glava boli.Treba mi nesto jace za tu i tamo malo bolje osmotriti.Ovo bi bilo prakticno ako se dobro vidi. Cak ,primjetio si razmisljam o dvogledu 15x i slicno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju