Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > FOTO LOV - FOTOSAFARI
Fotoaparati i objektivi
canis:
Sa 10x optičkim povećanjem ti je zadnja granica za slikanje bez stativa. Danas gledao u HG spota,pala cijena na 1600 i sitno.
skyangel:
Ipak neće biti ništa od moje kupnje. Sinoć sam na svu sreću našao izgubljeni Panasonic DMC-TZ3. ref
Pošto i on ima 10x optički zoom, nema smisla da kupujem još jedan takav. Stavit ću slike i filmić danas kaj sam snimio kao moje prvo "umjetničko" djelo. Sve je mutno i mrljabo, al ajde, počeci su uvijek teški hehe. ref
Štef:
Preostalo je još samo nekoliko tjedana do predstavljanja prvog Olympus Micro Four Thirds fotoaparata. Micro Four Thirds je razvijen kako bi se maksimalno iskoristile mogućnosti digitalne fotografske tehnologije. On omogućava korisnicima da uživaju u jednako visokoj kvaliteti slike kao i profesionalni fotografi, ali bez glomazne i nezgrapne D-SLR opreme. Koji je rezultat? Ultra kompaktan fotoaparat s izmjenjivim objektivima kakav do sada nije viđen.
magwin:
ima jedan Canon Eos D30-kao nov,crni sa objektivom Canon 100-300mm,1:4.5-5.6 + 1GB kartica.cijena 1500,00kn.
stručnjaci, kupiti ili ne?
OldHunter:
--- Citat: magwin - 08. 07. 2009. 00:47:32 ---ima jedan Canon Eos D30-kao nov,crni sa objektivom Canon 100-300mm,1:4.5-5.6 + 1GB kartica.cijena 1500,00kn.
stručnjaci, kupiti ili ne?
--- Kraj citata ---
Ovak na "papiru / ekranu" izgleda primamljivo, ali ... ???? ččč
U fotografskom svijetu je jedno od pravila: Što bolji (skuplji?) objektiv - bolja fotografija.
Drugo pravilo: Što manji raspon zum-a (ovaj je 100-300) to kvalitetnija fotografija.
Više o tom objektivu pgledaj na: http://www.photozone.de/canon-eos/203-canon-ef-100-300mm-f45-56-usm-lab-test-report--review
Inače ja ti imam 50D i "hrpu" objektiva, pa ak te nekaj interesira - pitaj.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju