Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > GPS i slična elektronika za lovca

GPS Garmin & Co

<< < (8/11) > >>

Lazar:
ukoliko mobilni ima ugradjenu gps antenu ili je spojen sa gps antenom nema nikakve razlike od ostalih uredjaja,a koliko ce satelita uhvatit i kojom brzinom zavisi od kvaliteta procesora u gps anteni a sve jedna gps antena od 20€ je danas 100 puta bolja od antena prije 2-3 godine

Neno:
Ljudi ja toliko novaca za Garmina ne dam, pa sam se malo igrao, priča teče ovako:

Kupite Vivax viaGPS 350 za 949 Kn, sam posebi on je čisto cestovna navigacija s Cardinale
softwareom.

Napravite unlock V3.2 i sada ste od vivaxa dobili džepno računalo na WinCE.

E sad nas ne zanima toliko snalaženje po gradovima koliko po bespučima, a za to nam treba OziCE software + karte.

Procedura za sve ovo je jako dobro objašnjena na WWW.gps4us.org.

Inače probao sam, ako ste pravilno učitali karte, ima dosta opcija npr. da uz to što pokazuje vaš trenutni pološaj iscrtava na karti i vaš prijeđeni put crvenom linijom, koju možete spremiti (idete s nekim ko zna teren i drugi put samo kopirate putanju), još nisam provao ni pola ali nastojat ču vam prenjeti iskustva s terena.

Uglavnom za jako malo novaca dobijete uporebljiv GPS, ima nekih svojih mušica (nekad mu treba 7-8 minuta da pronađe satelite, ekran nije naj bolji na svitu ..) ali za te novce...

Dobru kob.

chmichak:
Frend prodaje isti Garmin kao moj ali BEZ karte za 2500kn što je jako povoljno. Tko je zainteresiran nek me zvrcne na 095/ 820 33 91

skyangel:
Ljudi malo sam surfao. U navigo sistemu cijene pale kolko vidim na internetu. Primjerice GPSMap 60CX koji je koštao prošle godine oko 4500 s kartom, sada košta 3000 kn s PDV-om. Idemo u shopping!!!  ;D

Tihomir:
Ja dobio Vivax GPS350 za auto

http://www.msan.hr/vivax/Default.aspx?tabid=2998

super je,sad ga još budem probao kako radi u prirodi/lovištu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju