Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > GPS i slična elektronika za lovca

Odg: POJAČIVAĆ ZVUKOVA

<< < (3/14) > >>

Schultz and Larsen:
 d4 Ja sam stavio negdje sliku Sordin mojih...

Neno:

--- Citat: Nosler - 09. 11. 2011. 18:41:17 ---Jedan pucanj moze za uvijek da unisti sluh(vjerovatno to znate) pa se nikad ne rugam nikom sto pokusava da zastiti "uvo"......ja nisam nesto vrijedan oko toga ali se trudim da budem bolji.. z10

--- Kraj citata ---

Svaka čast na strelištu, ali u lovu sluh nam služi i kao orijentacija u prostoru i s slušalicama na ušima (bar meni) ravnoteža nije naj bolja, znam da postoje i ovi antifoni koji filtriraju zvukove ali do tih još nisam doša.

Nosler:

--- Citat: Neno - 10. 11. 2011. 11:18:31 ---
--- Citat: Nosler - 09. 11. 2011. 18:41:17 ---Jedan pucanj moze za uvijek da unisti sluh(vjerovatno to znate) pa se nikad ne rugam nikom sto pokusava da zastiti "uvo"......ja nisam nesto vrijedan oko toga ali se trudim da budem bolji.. z10

--- Kraj citata ---

Svaka čast na strelištu, ali u lovu sluh nam služi i kao orijentacija u prostoru i s slušalicama na ušima (bar meni) ravnoteža nije naj bolja, znam da postoje i ovi antifoni koji filtriraju zvukove ali do tih još nisam doša.

--- Kraj citata ---
Sa ovim cujes sve kao i da ih nemas ali elektronski "odsjeku" sve zvukove koji su preko 80dB. Mogu se uredno koristiti a jos uz to i griju usi. z10

evaeva:
Kolega expresica sa foruma ih ima i probao sam ih staviti na glavu i mogu reći da je to prava stvar za štand ili čeku, čuješ dalje a prilikom pucnja blokiraju zvuk na uši, a uz to i griju.
Možda expresica može nešto više o tome................

Nosler:
Vec smo jednom ovdje govorili o tome pa da ne kvarimo neku drugu temu... zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju