Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > GPS i slična elektronika za lovca

POJAČIVAĆ ZVUKOVA

<< < (6/17) > >>

MEÐED:

sreca da nisam sudjelovo u temi bio bi problem opet u meni   hao hao hao hao

steyrzg:

--- Citat: vuk sa motajice - 11. 03. 2010. 12:07:24 ---Ukusi su razliciti i treba ih postivati,neko voli plavuse neko crnke ;),a ja sve ;D,tako je i u lovu neko ko hoce optimalne rezultate u lovu imace i dobar dzip,i Swara i dobar karabin i municijupa i ovaj POJAČIVAĆ ZVUKOVA.Meni licno takve stvari ne trebaju i necu ih nikada koristiti,a ko hoce i ima sredstva za to uopste ne osporavam ako je zakonom dozvoljeno. zagi

--- Kraj citata ---

Kolega, mudro zboriš ..

Pitanje je bilo da li to netko koristi i kako funkcionira a ne da li se nekom sviđa ili ne ..

Ocito je da su dežurni " dušebrižnici" cijepljeni od evolucije .. i stalno imaju poriv za prosipanjem ogorčenih komentara.

Prije nekoliko desetaka godina , kad su se pojavile prve optike u lovu vjerojatno su pričane iste priče , a dežurali su slični tipovi ..

Iskreno me čudi što ti isti danas koriste  sofisticirane karabine i optike u lovu obzirom da ima dosta oštrog i zašiljenog kamenja u prirodi od kojeg se može napraviti krasno koplje ili sjekira .. Pardon , koplje ili sjekire su tek 2 faza lovstva ...

Nes ti adrenalina ...

pepi2:
Je fakat, ako koristimo instrumente da bolje osmotrimo zasto onda nebi nesto koristili i bolje osluhnuli. Nemora se to odmah intrepetirati u negativnom kontekstu.Do sad je vec svasta iskemijano da lovac nadoknadi prirodni hendikep u nekim disciplinama naspram divljaci.Napredak se nemoze ignorirati , a opet o lovcu zavisi koliko ce ga i u koju svrhu iskoristiti.

Miro:
Poštovani kolege! Ne ispričavam se zbog svog mišljenja, jer je takvo kakvo je, a ne želim ga nametati nekom drugom. To što se meni ne sviđa upotreba takvih tehničkih pomagala je apsolutno moja stvar, ali time ne umanjujem lovačko znanje kolega koji to koriste. Možda je moj odgovor  malo i promašio temu ali zato nisam neki "tip" ili "dušebrižnik" i ne lovim oštrim i zašiljenim kamenjem nego sam samo neki tamo lovac koji švrlja po forumu i ima svoj stav. Znam da je ovo otišlo u OT, ali nisam mogao prešutjeti, zagi

Nosler:
Nije strasno malo raspravljati jer je sve to "tema"...ima varijacija ali da se vratimo na diskusiju o pojacivacu zvukova i sve je u redu. zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju