Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > GPS i slična elektronika za lovca
POJAČIVAĆ ZVUKOVA
File:
U tim drugim mišljenjima i je problem, znači npr. protivni si pojačivaća zvuka ne otvaraj temu i ne komentiraj ništa jer te to ne zanima svačaš...
Tema vrijedi onoliko koliko se na njoj piše i čita ako si protivnik nečega ne pomaži toj temi sa svojim postovima... d1
skyangel:
Još jedan odgovor samo i mičem se pa nek admini brišu il šta već.
Miro, čovjek je pitao za taj aparat da li ga tko koristi ili ne i da li ima iskustva s njim ili ne, da li valja ili ne valja, kvaliteta nekvaliteta. To sam i ja pitao.
Na naša pitanja "drugo mišljenje" bi bilo da, koristim ga, valja, ne valja, ne isplati se, nije kvaliteta, kvaliteta je i slično.
A tvoj i još neki odgovori nisu ništa od toga sadržavali već su se bazirali na ljepoti lova, lovnoj etici i ne znam čemu još. Prema tome, logično je da će se takav post smatrati provokacijom i osuđivanjem, a ne "drugim mišljenjem". Mi smo svi položili lovački ispit na sličan način, neki od nas smo godinama stažirali da bi zaslužili pravo da polažemo, a neki su platili 2000 kn il kolko već i položili ga. Tako da o lovnoj etici mislim da ne moramo jedni druge podučavati jer smo svi iz istih knjiga učili i isti predavači su nam predavali kaj se tiče teorije, a u praksi kakav si karakter osobe, u skladu ti je i lovačka etika. A kaj se tiče adrenalina, svakog nešto drugo pere, tj. de gustibus non est dispudantum, ili po domači, svaka budala ima svoje veselje.
Ja se osobno nisam uvrijedio na vaše postove i to je nemoguće postići od bilo koga na moj račun u ovome cyber svijetu. Logički sam prosudio da su postovi više provokacije jer nisu pisani kao odgovori na postavljena pitanja. u svakom slučaju, z10
pepi2:
Na jednom sajmu su pustali filmice iz lova u Madjarskoj mislim,pa svaki i jedan vodic ima taj aparatic i slusalicu u uhu.
skyangel:
To me jedino i muči. Dal da naručim tu slušalicu kaj ide u uho ili antifone. Slušalica je zgodna jer je mala i praktična, a antifone su glomazne. Ljeti ak ću imat antifone na ušima, para će mi počet na oči izalzit van od vrućine valjda hehe. A s druge strane, ako imam slušalice zimi, smrznut će mi se uši, a ak navučem kapu prek njih, pitanje je dal će mi šumit kapa cijelo vrijeme ili bum čuo i vanjske zvukove. Pa sad ti vagni bokte looool
File:
ja bi svakako kupio slušalice te ih koristio na streljaštvu i u lovu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju