Lovna kinologija > Kinološke udruge i savezi
HLS vs HKS - mišljenja forumaša
madhunter:
Pasminski klubovi, samo to i ništa više! To je budučnost hrvatske kinologije, tako funkcionira cijeli svijet tako moramo i mi.
Brigu o pojedinoj pasmini moraju preuzet sami uzgajivači i ljudi koji to vole.
Ti isti klubovi moraju vodit svoje rodovne knjige, vodit evidenciju uzgoja i sami izdavat svoje rodovnike, ti isti klubovi u svom članstvu moraju imat suce isključivo za tu pasminu!
Kad to bude tako onda kinologija može ići naprijed, a nas neće biti briga za sukobe na relaciji HLS i HKS.
Gospodo počnite radit, treba im pokazat da se bez nijh može!
Po mom mišljenju su nepoželjni, jer su svojim (ne)radom uništili hrvatsku kinologiju!
antoniog:
d4
grga33:
madhunter dobro zboris ali samo ima tu mali problem a to je da se mi sami ne mozemo dogovoriti i osnivati pasminski klub i naravno da to tzv. rukovodeci to vide pa iskoristavaju na sve moguce nacine, zao mi je ali tako funkcioniraju neradnici zagi
antoniog:
Problem je što bi mi to sve nabrzinu ,ali ništa neide preko noči .
Radan:
pasminski klubovi da ali na koji način kako ima li da neko zna pravila klub istarski goniča ima u istri a to je isto ko da je u rusiji nikakvi kontakt nikakvi pravila utakmica ocjena eksterijera,zasad najbolje prolaze oni šta kote papire ili možda i imaju ženku pa kote i prodaju za sto eura i tržište je puno takvi loši pasa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju