Lovna kinologija > Kinološke udruge i savezi
HLS vs HKS - mišljenja forumaša
Nikola:
--- Citat: .50AE - 16. 11. 2009. 22:49:07 ---
--- Citat: Huntercro - 16. 11. 2009. 22:32:18 --- probat progurati pored HKS i HLS u članstvo, a da li će dobit moš misliti.
--- Kraj citata ---
Neće proći. Pogledaj statut fci-a. Prema statutu članica fci-a može biti samo jedna kinološka udruga po državi, a da bi se radi nečije pesi mjenjao statut fci-a ne vjerujem (uostalom za to im trebaju glasovi većine članova).
U nekom nevjerojatnom slučaju da to prođe (veće su šanse da space shuttle padne na mene na -2 etaži u nekoj podzemnoj garaži koju koristim jednom u 10 godina ;D), može se očekivati da će se iz svake države javiti bar 10 kinoloških udruga sa zahtjevom za članstvo u fci-u (što znači da bi se pred skupštinom fci-a našlo nekih 3000 molbi za prijem u članstvo), što bi značilo raspad sistema (ili it riječnikom rečeno ddos napad ;) ). Zamisli noćne more u tom slučaju - skupiti kvorum.
Ako ikojim slučajem to prođe (ma kako nevjerojatno zvučalo), osnivam i ja kinološku udrugu i odmah tražim članstvo u fci-u, a znam još najmanje pedesetak ljudi koji će učiniti isto.
zagi
--- Kraj citata ---
ARMAGEDON scenarij hao
šalim se malo..
btw teme.. mislim da su i igri SAMO NOVČEKI, nista drugo, niti ce netko suditi za badava, niti će nam netko plaćati ispite..
nama će biti sve isto, a kesa je druga..
a da se nadovežem na scenarij kolege 50AE, već vidim razne discplinske postupke, i sl. jer sad se treba svrstati na jednu stranu,,, a ja član i HKS i HLS.. pesi
Venator:
--- Citat: dr.don - 16. 11. 2009. 20:04:37 ---pa bilo je lipo druženje, i ne vrti se sve oko 4 čovjeka kao i kad organizira HKS, a šta se tiće onih 200 kn nekome oni znaće npr. onima šta imaju desetak pasa , ako treba sa svakim položit IPO pa onda računaj. . . a šta se tiće ÐURE dobar čovik
--- Kraj citata ---
Prijatelju, ja sam taj koji npr. ima 10 pasa pa znam kako je to. A treba polagatii dalje od IPO-a, o tome nitko ne raspravlja.
I znam da ću morati platiti i ovima i onima.
Huntercro:
znači ok svi mislimo isto ajmo na zagi
.50AE:
--- Citat: Huntercro - 17. 11. 2009. 11:31:19 ---znači ok svi mislimo isto ajmo na zagi
--- Kraj citata ---
Dakako zagi sauf z10 čim opet budem u blizini.
TUROPOLJE:
--- Citat: dr.don - 14. 11. 2009. 18:29:26 ---Imao sam tu sreću da sam prije tjedan dana sudjelovao u lovnokinolškom kupu Sv.Hubert u Dardi prvi put pod organizacijom HLS kao predstavnik Splitsko dalmatinske županije, gdje sam na večeri pomno pratio govor od Ðure Dečaka koji govori da HLS stalo samo do toga da lovci imaju besplatan IPO , koji HKS naplaćuje, te da je HLS plačao sve priredbe dosad za koje je HKS dosad sebe stavljao kao glavnog organizatora i platišu , međutim moje mišljenje je da će lovci tu najviše gubit jer će moć imat besplatan IPO, a ponovo ako budu trebali imat leglo morat će sa tim istim psom polagat IPO pod HKS
--- Kraj citata ---
Mislim da ste vi nešta pomješali jer ako pas položi IPO onda je položio a netreba polagati još i kod HKS -a
Mislim da niste dovoljno upučeni u cijelu stvar .
Po meni bi gospodin Dečak trebao malo više pritegnuti lovne inspektore da rade svoj posao i kazne sve one koji love sa đukelanima ili nepoloženim ispitima .. Tako jedino kinologija može naprijed . a HKS treba pritegnuti sudstvo da nemože popuštati na ispitima.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju