Lovna kinologija > Kinološke udruge i savezi

HLS vs HKS - mišljenja forumaša

<< < (6/29) > >>

Zoran:
meni iskreneno niej jasno zasto ti treba i hls a ni hks! isto sranje drugo pakovanje!
hls ja bi to uredio kao muzej i zaposlijo 2-3ljudi i to je to!
hks preimenovo da spase domace pasmine

a za nesto drugo netrebaju ni jedni ni drugi!

šta se nemože udružiti 10-20 uzgajivac a iste pasmine i osnovati svoj klub? i da oni u svojim redovima sve imaju od rodovnika do utakmica sudaca itd?? kako to funkcjonira po svabskoj, austriji bal bl abla.,. šta su oni pošteni a nam treba komuništicki rezim?

Venator:

--- Citat: Zoran - 18. 01. 2010. 20:16:35 ---meni iskreneno niej jasno zasto ti treba i hls a ni hks! isto sranje drugo pakovanje!

šta se nemože udružiti 10-20 uzgajivac a iste pasmine i osnovati svoj klub? i da oni u svojim redovima sve imaju od rodovnika do utakmica sudaca itd?? kako to funkcjonira po svabskoj, austriji bal bl abla.,. šta su oni pošteni a nam treba komuništicki rezim?

--- Kraj citata ---

Gledaj ovako!
Ja, kao osob koji držim i uzgajam lovne pasmine pasa trenutno poštujem organizaciju priznatu od FCI. To je naš HKS, organizacija koja nam daje rodovnice i sva ostala uvjerenja za pse. Među njima i radna.
Ovo što harmonikaš priča je, moram reći, velika glupost i od toga neće biti ništa.
Zelenadolina, rodovnice nećemo pravit svaki za sebe jer to nema nigdje.
Zorane, i Njemački klub lovnih terijera i Njemački klub jazavčara su uistinu velike organizacije, da navedem još ptičare.... veće su pojedinačno od našeg cjelokupnog lovnog i kinološkog saveza zajedno . NO RODOVNICE I SVE DOBIVAJU OD KROVNE NJEMAČKE ORGANIZACIJE KOJA SE ZOVE VDH.

http://www.vdh.de

Dakle, postoji samo jedna krovna organizacija!!!
Pozdrav

Zoran:

--- Citat: Venator - 18. 01. 2010. 22:37:01 ---
--- Citat: Zoran - 18. 01. 2010. 20:16:35 ---meni iskreneno niej jasno zasto ti treba i hls a ni hks! isto sranje drugo pakovanje!

--- Kraj citata ---

Gledaj ovako!
Ja, kao osob koji držim i uzgajam lovne pasmine pasa trenutno poštujem organizaciju priznatu od FCI. To je naš HKS, organizacija koja nam daje rodovnice i sva ostala uvjerenja za pse. Među njima i radna.
Ovo što harmonikaš priča je, moram reći, velika glupost i od toga neće biti ništa.
Zelenadolina, rodovnice nećemo pravit svaki za sebe jer to nema nigdje.
Zorane, i Njemački klub lovnih terijera i Njemački klub jazavčara su uistinu velike organizacije, da navedem još ptičare.... veće su pojedinačno od našeg cjelokupnog lovnog i kinološkog saveza zajedno . NO RODOVNICE I SVE DOBIVAJU OD KROVNE NJEMAČKE ORGANIZACIJE KOJA SE ZOVE VDH.

http://www.vdh.de

Dakle, postoji samo jedna krovna organizacija!!!
Pozdrav

--- Kraj citata ---

ok ajd za rodovnice sam zajbo,,,ali manje vise mislim---ali to cu jos jednom da provjerim!
ali ipak cak mislim da je klub izdaje a ovjeru njih samo da napravi vdh!
a to sad stvrmo moram da provjerim pa  javim!
no to je manje više!
ove sve poslice utakmice i to se radi u krugovima kluba!

Venator:
Evo pogledao na export rodovnici od psa kojeg sam kupio u Njemčkoj.
Jazavčar je u pitanje, oštronja, na prednjoj stranici VDH, tek unutra DTK(deutche teckel klub).
Misllim da ti klubovi (član sam jednog-Dachshund Nord Bayern) vode cjelokupnu politiku oko uzgoja ali im ne mogu dati rodovnicu.....kao što neki žele..... jedan HLS hao.
Mi smo za njemcima pun kufer godina iza, a tražimo (zapravo neki) više od njih.
Lijepi pozdrav!!!

Zoran:

--- Citat: Venator - 18. 01. 2010. 22:58:47 ---Evo pogledao na export rodovnici od psa kojeg sam kupio u Njemčkoj.
Jazavčar je u pitanje, oštronja, na prednjoj stranici VDH, tek unutra DTK(deutche teckel klub).
Misllim da ti klubovi (član sam jednog-Dachshund Nord Bayern) vode cjelokupnu politiku oko uzgoja ali im ne mogu dati rodovnicu.....kao što neki žele..... jedan HLS hao.
Mi smo za njemcima pun kufer godina iza, a tražimo (zapravo neki) više od njih.
Lijepi pozdrav!!!

--- Kraj citata ---

joj imam ja i rodovnicu i sve pizdarije ...
imam exposrt i imam jos neki papir ekxstra od njih da je pas moje vlasnistvo koji nema veze sa rodovnicom!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju