Lovna kinologija > Kinološke udruge i savezi

HLS vs HKS - mišljenja forumaša

<< < (19/29) > >>

best of habek:
-ej duh - kakav napad? d1

-nisi uopće napisal kaj si ti to sve platil za 8 godina kaj sam ja pital. d1

-a moj naziv na ovome portalu je best of habek stoga tak i piši a ne kak si počel.

-moje bavljenje lovnom kinologijom 28 god. od strane FCI-a je potvrđeno tim imenom.

-a i teme se treba držati uz opis šta bi se moglo napraviti između HKS-a i HLS-a d4

pozz tebi marko zagi

duh:
Ovo je već malo urednije,na plaćanje sam mislio figurativno i malo uopćeno,npr. vi uzgajivači plaćate punu cijenu kinoloških davanja,materijalno,fizički i moralno,a mi koji kupimo pa držimo po duži niz godina jednog psa,plaćamo samo dio toga.

duh:
Oprosti a što se tiče teme,pa u redu je ko voli neka izvoli,ko želi samo lovnu uporabljivost tomu je ispit HLS-a sasvim u redu ,a ko želi više kinološkog angaržmana eto mu HKS-a pa neka posjećuje njihove priredbe.

uskok:

--- Citat: ---
--- Kraj citata ---

--- Citat: duh - 16. 02. 2010. 10:32:46 ---Oprosti a što se tiče teme,pa u redu je ko voli neka izvoli,ko želi samo lovnu uporabljivost tomu je ispit HLS-a sasvim u redu ,a ko želi više kinološkog angaržmana eto mu HKS-a pa neka posjećuje njihove priredbe.

--- Kraj citata ---

Potpuno se slazem s ovim gore,
i dodao bih još;
a tko zeli uzgajati mora u maticni Klub na ispit koji ce se sprovoditi po ispitima i propisima rase,
što je najbitnije od priznatih poznavaoca pasmine....

Pozdrav i  zagi

zelenadolina:
Evo čitam LV 1/2, pa tu nema ni riječi o kinologiji, imam osjećaj da bi se HLS , sad mogao mudro povući iz svog projekta šutnjom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju