Divljač > Lovačka kuhinja
LOVACKA KUHINJA...
erwolf:
pinia ja sam vagu sakrio,a kao cekam da prodju praznici i slave pa cu kao da probusim kasiku..............i onda vidim goranove slike i pravac kuhinja..............
gorane d1 z10 d1 ovo je za planinu a ne za brda
ludiloo zagi bravooo
Gabro:
Samo da je papat..... Nije sve u jelu ima nešto i u piću... d1 d1 zagi zagi
Goran:
Bilo je svacega ne mogu se ni sjetiti niti sam sve poslikao a slikam zbog foruma i ove "slatke" teme. Pinia me utjesio sa mojih 95 kg ja se osjecam debelim ali izgleda da ima nade. Trebo bi biti na 85 kg da bi bio kako treba. Smazali smo janje s raznja, 4 kg ocean trout skuhan u pari, nekoliko svinjskih ledja i rebara, puru i mlince,baklave, hurmasice, subare, madjarice i jos svega i svacega. Drustvo je iz raznih krajeva pa i razni specijaliteti udaraju stol: Hercegovina, Bosna, Dalmacija, Medjumurje, Slavonija, Prigorci, Otocani, Kotorani, Vojvodina, Stajerska, Ceska, Sjeverna Njemacka, Rusija, Francuska i Madjarska. Nema sta se nije probao i uzivalo.
Malo lovackih naturalnih odrezaka od lopatara na farmi.Ulje, sol i biber i par gladnih usta sa pivom u lijevoj.
Gabro:
Neka ste vi gustali zagi zagi
JANEZ L:
Lp!
E Goran to ti je pravi gušt... Nakon lova, da se nešto isprži, jednostavno...dobro društvo i dosta pive. Ne menjam za sve gostione i velike svadbe... d4 1liga z10 d1
Lovski zdravo
Janez L
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju