Divljač > Lovačka kuhinja

LOVACKA KUHINJA...

<< < (19/301) > >>

likabrinje:
 1ligaMajstore...
--- Citat: Fratt - 06. 08. 2012. 08:58:06 ---Evo kak je ispala peka,stavio sam prošeka i vina u kojeg sam zamutio papra,senf nisam stavljao...pekao sam 4 kile mesa+povrće u peki na koju sam stavio alufoliju oko 2 sata i 20 minuta,nakon toga skinuo foliju,okrenuo meso i stavio peku na novonapravljeni žar da se zažari idozdola,poklopio sa zvonom,nabacio žar po njemu i pekao još pola sata.
Sad bi je mogao žmirečki napraviti,vrlo jednostavno a predobro.Ocijenite kak je ispalo. zagi

--- Kraj citata ---

Schultz and Larsen:
Kad se tezak posao obavio, onda dolazi nagrada teaa

Striploin od jelena cijel na zaru...Schultzov specijalitet....

Vatra pucketa...i mir....zagi zagi zagi

Fratt:
 bl bl bl bl bl bl bl bl bl koliko i dali ga uopće držiš u pacu?
Ovo izgleda prefino,pravi si gurman. 1liga 1liga bravooo bravooo

JANEZ L:
Lp!

Da bi bio Ti malo bliže... bl bl bl pic pic pic

Lovski zdravo
Janez L

Schultz and Larsen:
Nikakav pac...meso kad se odstreli "sazrijeva" na odredjenoj temeraturi i onda ga vakumirarm jer se bolje odrzaje u zamrzivacu..

Odledim i ostavim da stoji na sobnoj temperaturi da nije hladan komad prije rostilja ili przenja...i jednostavno natrljam ga mnogo sa: .bijelim lukom, biberom, soli i dosta masla jer je jako suho  pa se mora uvijek mazat dok se rostilja... to je u stvari bit ovoga rostilja i ne ubadt, da ne iscuji krvi i sok iz njga, vec prevrcat sa svih strana onako od "oka" zavis ikakva ti je vatra....E jebi ga hao

To se zove" Nijemo znanje" znas kako ali ne mozes objasnit  hao hao hao zagi zagi zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju