Divljač > Lovačka kuhinja

LOVACKA KUHINJA...

<< < (200/301) > >>

pepi2:
To je vec preraslo u tradiciju  rostilj z10

Kohorta:
pepi2  1liga.Bitno je da svatko odradi svoje. bravooo d1

JANEZ L:
Lp!

Pepi2, to ti izgleda ko sinfonija u D duru... ludiloo bl bl bl z10 d1

Lovski zdravo
Janez L

pepi2:
Je, najljepsa muzika za nepce  z10 z10 a raspodjela posla je isto jako vazna  rostilj rostilj zagi zagi

deeejan:

--- Citat: ges - 27. 05. 2016. 09:31:11 ---
--- Citat: Orion218 - 26. 05. 2016. 21:40:44 ---Pozdrav Kolege

Ne pišem baš često

ali...

Danas mi je palo na pamet postavit pitanje. Naime Kuhao sam vepra za ručak. neka klasika: Marinada-->prženje da dobije koricu--->keramička tepsija + pečenje sat ipo---> pasiranje povrće i pravljenje toća i preljevanje mesa izrezanog.
Ukućani su bili oduševljeni a meni je to bilo prvo kuhanje vepra.
Ali to nije poanta ovog posta. Nego ovo :
Kuham ja tako danas i stavljam začine: lovor, papar, sol, češnjak i tako to i padne mi na pamet najveća prevara hrvatske prehrambene industrija ikada - VEGETA-

Kako vi kad kuhate jel koristite spomenuti začin ili ga zaoobilazite u širokom luku i okuse postižete prirodnim začinima i vinom ?

--- Kraj citata ---
Mozda sam ja malo pristran u ovom odgovoru ali kolega,da pored mesa starog 5 i vise godina na policama hrvatskih ducana,kobasica rađenih pitajboga od cega,mlijeka u kojem nema ni M,voća spricanog i navostenog da se sjaji ko pesja kesa...i da ne nabrajam dalje....ti bas VEGETU nazoves NAJVECOM prevarom hrvatske prehrambene industrije????

--- Kraj citata ---
da vegeta sadrzi sastojke koje bi trebalo izbjegavati, to stoji...ali tocno, sta je sve na policama ducana i kakvim sastojcima je to 'zacinjeno', a kupujemo pod svjeze i prirodno...po tom ne bi smjeli jesti skoro pa nista

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju