Divljač > Lovište

Lovišta u Lici

<< < (3/5) > >>

mate:
Kolega Javore,

ja lovim u Kninskom lovištu, a znam ja da su moji sinjani okupirali lička lovišta, a posebno Graćac...

javor153:

--- Citat: NikolaDodig - 18. 02. 2013. 01:06:16 ---ma nekada ih slusam ali kada traje lov onda se presaltam na drugi kanal, cesto spominju nekog Stipu.... ako budes imao prilike najavi mi se pa predjite ovamo malo kod mene u Bosnu... rostilj

--- Kraj citata ---
hehe bilo bi dobro da nema granice.Tad bi bila odlična suradnja.Kolega Mate onda se prebaci amo,vraga ćeš doli  rol

rubi:
ja lovim uz samu granicu i mogu reći da za sada je ok policija je i više nego korekta ali ulaskom HR u EU drastično se mijenjaju stvari, nećemo se moći komodati oko granice tako lako a prijelaz granice možemo zaboraviti. 

NikolaDodig:
Me generlno ja ga i ne prelazim,jedino kad trazim psa malozadjem al izbjegavam to zbog nepotrebnih problema..... Nista kad se zasitite lova kod kuce dodjite do mene ili mi pretjerajre kojeg vepra ovi moj Bosanci krivolovci sve pobise.... zagi

javor153:

--- Citat: rubi - 18. 02. 2013. 13:21:46 ---ja lovim uz samu granicu i mogu reći da za sada je ok policija je i više nego korekta ali ulaskom HR u EU drastično se mijenjaju stvari, nećemo se moći komodati oko granice tako lako a prijelaz granice možemo zaboraviti.

--- Kraj citata ---
I ja mislim da će sada biti teško.Čuo sam za par zgoda i nezgoda blizu granice,ali sve je dobro kad se dobro završi.Kao što rekoh,nisam još nikad iša na taj kraj lovišta,ali čuo sam da ima jedan dio lovišta gdje ne možeš prići nego okolo preko granice.Sada će to biti gotovo bojim se.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju