Divljač > Lovište

Radovi u lovištu

<< < (54/166) > >>

HS-2000:
Svaka čast kolega.Svaki dan se divim tvojim slikama i tvome radnom mjestu i da znaš ponekad sam ljubomoran kako ti je lijepo na poslu koje mislim da jako voliš i uživaš.
Molim te "hrani" nas još svojim slikama iz lova i prelijepe Slavonije...
pozdrav i uživaj jer život je kratak...

7 rem mag:
Danas izložili nešto silažu i ubacili koju balu djeteline da malo grickaju...

JANEZ L:
Lp!

Lijepo vidjeti, da još ima krajeva, kdje se smije prihranjivati divljač u ovakvom obsjegu! d4 d4 d4 z10 z10 z10 d1 d1 d1

Lovski zdravo
Janez L

Lazar:
jos nisam skonto svrhu ovog prihranjivanja , pogotovo u ovo doba godine gdje nema ni zime ni snijega.....

7 rem mag:

--- Citat: Lazar - 22. 11. 2012. 19:38:51 ---jos nisam skonto svrhu ovog prihranjivanja , pogotovo u ovo doba godine gdje nema ni zime ni snijega.....

--- Kraj citata ---
Pa ja imam lijepo iskustvo pripreme grla za zimu, kraj je 11.mj., silaža će ići dok su temperature iznad nule, divljač je uzima i stvara zalihe za zimu, kad je minus nastavim sa zrnom i voluminoznom sve do mlade trave u proljeće. Sada već ostale hrane ponestaje u lovištu. Kad divljač uđe spremna za nepovoljne životne uvjete, lakše ih prebrodi, ne bude gotovo nikakvih otpada u rano proljeće i stvori naviku dolaska na hranilište, po meni manje vrijedi izložit hranu kad zakrka preko pol metra snijega a divljač ni ne dođe do nje, uostalom sve to zavisi i od broja divljači u lovištu, da ne idem u širinu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju