Divljač > Lovište

Radovi u lovištu

<< < (8/166) > >>

Deda M:
 ETO kolege da se konačno malo i ja pohvalim -primljen sam u jedno društvo u Podravini ,blizina Ðurđevca,pa več 1 vikend nakon primitka ide se u prebrojavanje divljači-to če biti moj prvi susret sa stvarnim lovačkim životom ,iako sam VEČ i ČAK bio u 1 pogonu na d.s.-i naravno dobio kroničnu zarazu,kao i večina vas,klica koja je dugo klicala je izašla -lov i šuma oko mene.Tak ste se valjda i vi manje više svi zarazili,pa zašto bi i ja bio iznimka.Nadam se zdravlju pa da vas bar malo sustignem-držite mi fige-lovačke naravno-pozdrav svim kolegama dobre volje -DEDA M... zagi+ ref+ ref+ ref+ ref+ zagi

TUROPOLJE:
Oranje,  prihrana urea, tanjuranje , sijanje prihrana mješanac, špricanje , kad naraste do 35 cm obavezno kultiviranje sa prihranom kan, moliti boga da padne kiša , berba,

Ako hočeš da ti ideju svinje na kukuruz i dobro jedu posij 462  2p 2p d7 hao hao

oliverl:
Ok kolege, hvala na savjetima.
Da ponovim:
- oranje
- urea (vjerujem da može i gnoj)
- tanjuranje odn. usitnjavanje (+ odvajanje korijenja i trave)
- sijanje
- špricanje
- prihrana
- oborine  sauf

Uskoro bismo trebali početi pa ćete biti informirani i o radovima i o napretku.
A s obzirom da ih nema previše ds su itekako dobrodošle  rol 

Deda M sretno u novome društvu i vjerujem uz dobru volju da ćeš nas brzo sustići  z10

scorpion:
Bez uree nemojte ni pokušavati. Njena uloga je u održavanju vlažnosti u tlu što posebno dolazi do izražaja u sušnijem dijelu godine. U nedostatku uree dolazi do prijevremenog ili prisilnog sazrijevanja zrna već u fazi mliječne ili voštane zriobe tako da zrno ostaje šturo odnosno nekvalitetno, a i zeleni dio biljke najčešće zbog toplinskog udara naglo sazrije odnosno osuši se. Puno uspjeha želim   d4

oliverl:
Hvala scorpion!
Po meni će biti uspjeh samo što ćemo posijati, a ako bude i kuruze  ref  sauf
Bitno da se nešto radi....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju