Divljač > Lovište
Radovi u lovištu
TUROPOLJE:
G skorpion na brazdu se baca urea upravo radi toga što zadržava vlagu a o nekom prijevremenom sazrijevanju nema priće .
Pošto tamo i ima malo padalina treba staviti ,,ureu,,0 i odi sa sijačicom čim dublje u zemlju posijati. Obavezno je potrebno špricati i kad se kultivira dodati obavezno mješanac gnoj..
Oliver ti posij ovako kako sam ti ja rekao i dio posij kako ti drugi kažu .
I obavezno nabavi 462 broj kukuruza. Biti če svinja sa svih strana..
scorpion:
--- Citat: oliverl - 26. 03. 2010. 09:49:24 ---Po meni će biti uspjeh samo što ćemo posijati, a ako bude i kuruze ref sauf
Bitno da se nešto radi....
--- Kraj citata ---
Šteta bi bila uložiti zrud, vrijeme i novac, a da ne bude bar neke koristi za divljač d1
--- Citat: TUROPOLJE - 26. 03. 2010. 10:26:19 ---G skorpion na brazdu se baca urea upravo radi toga što zadržava vlagu a o nekom prijevremenom sazrijevanju nema priće .
Pošto tamo i ima malo padalina treba staviti ,,ureu,,0 i odi sa sijačicom čim dublje u zemlju posijati. Obavezno je potrebno špricati i kad se kultivira dodati obavezno mješanac gnoj..
--- Kraj citata ---
Mora biti da su nas krivo učili na faksu uf Sa dubinom sjetve nemojte pretjerati jer se može desiti da energija klijanja ne bude dovoljna, odnosno da klica ne uspije niknuti. Prihrana obavezno sa KAN-om i možete mu dodati kombinirano gnojivo ako ga niste stavili u predsjetvenoj pripremi tla. Za odabir optimalnog hibrida kukuruza se posavjetujte s nekim tko ima iskustva za područje na kojem sijete. Pozdrav.
zhrvoje:
Znam gdje oliverl planira sijati taj kukuruz, i vjerujte mi to tlo nema ama bas nikakve veze sa tlom u unutrasnjosti...
Ako je tu ikada sijan kukuruz, onda je to bilo zadnji put pred 70-80 godina...
Tako da stoji tvrdnja da onaj hibrid koji super uspjeva u unutrasnjosti moze potpuno podbaciti na ovom podrucju...
U svakom slucaju savjetovati se s nekim lokalno...
Mozda da potrazis savjet u Pavlomiru (Oliverl zna gdje je to)...
oliverl:
zhrvoje i neznaš koliko si bio vidovit!
Sutra nadam se napokon krećemo, a izvještaj slijedi! z1
zhrvoje:
Super, nadam se da ce vam uspjet d4 z10!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju