Divljač > Lovište

Radovi u lovištu

<< < (16/166) > >>

Lovac:
Kao što kaže Janez:

--- Citat: JANEZ L - 16. 07. 2010. 00:39:04 ---Lp!

Radni ljudi, žali bog, izumire i svaka takva akcija je napomene vrijedna i sveh pohvala! z10

Al ako u istini kosite 850 hektara...svaka vam čast i svaka vam dala... d4 z10 z10 z10

--- Kraj citata ---

Mačak Pošaljite fotografije napišite  na forumu kada drugi puta budete imali radnu akciju, pa ćemo i vas pohvaliti..
Ali nikako nemojte kad drugi imaju radnu akciju govoriti da to nije vrijedno posebne pohvale i spomena...

pepi2:
Janez , Stef  d4 d4 d4 i svima koji sudjeluju na ovakvim akcijama  d4 zagi d4 zagi. E sad mozda bi shvatio kao zafrkanciju da mi je netko rekao da i Zoran  lizi  sudjeluje na radnim akcijama , ali kad je u drusvu sa Valdopom a Stef to dokumentira fotografijom onda nema sumnje. Stef skupljate li nesto sijena za zimu ? U svakom slucaju cestitke svima   zagi .

valdop:
ti bi mogao čovjeka strpati u zatvor, gdje vidiš valdopa, pa još da se druži sa zoranom i štefom  ččč
i još da sam na radnoj akciji, možda negdje za stolom ali u traktorskim postrojbama nikako

Schultz and Larsen:
Ovo nije valdop na slici...a lice po kosi.. lizi

pepi2:

--- Citat: valdop - 16. 07. 2010. 22:49:37 ---ti bi mogao čovjeka strpati u zatvor, gdje vidiš valdopa, pa još da se druži sa zoranom i štefom  ččč
i još da sam na radnoj akciji, možda negdje za stolom ali u traktorskim postrojbama nikako

--- Kraj citata ---

Ma kakav zatvor te spopada  uf , sta sad mogu ako sam te zamijenio sa nekim  ččč  ja sam te tak po boji glasa zamisljao a evo ispricavam se i vlasniku profila na fotografiji z10.
Mislim da bi svi moderatori trebali postaviti i svoje fotografije na avatar da se bar oko njih ne bunimo.Netreba izazivati bijes autoriteta , tko zna sta me sad moze spopasti ččč ččč.
Ajde ispeci odojka da se upoznamo  zagi z10

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju