Divljač > Lovište

Radovi u lovištu

<< < (17/166) > >>

Macak:

--- Citat: LOVAC - 16. 07. 2010. 16:26:54 ---Mačak Pošaljite fotografije napišite  na forumu kada drugi puta budete imali radnu akciju, pa ćemo i vas pohvaliti..
Ali nikako nemojte kad drugi imaju radnu akciju govoriti da to nije vrijedno posebne pohvale i spomena...

--- Kraj citata ---

Jok, svaka radna akcija je obaveza LDa koje smo se mi svi rado primili, tako da nebum nista poslao. Treba bolje pohvalit takve akcije, kad ih gradjani rade koji nemaju nike veze sa prirodom il lovistem, moje misljenje.

Zivio z10

valdop:

--- Citat: pepi2 - 17. 07. 2010. 15:58:16 ---
--- Citat: valdop - 16. 07. 2010. 22:49:37 ---ti bi mogao čovjeka strpati u zatvor, gdje vidiš valdopa, pa još da se druži sa zoranom i štefom  ččč
i još da sam na radnoj akciji, možda negdje za stolom ali u traktorskim postrojbama nikako

--- Kraj citata ---

Ma kakav zatvor te spopada  uf , sta sad mogu ako sam te zamijenio sa nekim  ččč  ja sam te tak po boji glasa zamisljao a evo ispricavam se i vlasniku profila na fotografiji z10.
Mislim da bi svi moderatori trebali postaviti i svoje fotografije na avatar da se bar oko njih ne bunimo.Netreba izazivati bijes autoriteta , tko zna sta me sad moze spopasti ččč ččč.
Ajde ispeci odojka da se upoznamo  zagi z10

--- Kraj citata ---

kak me to po boji glasa zamišljaš, jel virtualno?
samo ti organiziraj okupljanje forumaša pa će mo se upoznati, inače bih rado bio u ovom društvu.

Štef:
 Baš sam sad tražio po svojoj galeriji slika gdje građani uređuju zapuštene dijelove lovišta - čak sam razmišljao i portal da otvorim al nažalost nemrem to dokumentirat a i nešto mi tema fali pa sam odustao od te akcije.  zagi
 Sjeno ne skupljamo za zimu al nešto smo pomogli ljudima da si spreme pošto smo već pokosili, nešto prikupimo i maknemo sa livada samo da si olakšamo košnju za sljedeću godinu a nešto ostavimo samo pokošeno. Spremamo djetelinu koja nam je puno bolja za srneću divljać od sjena.
 Sljedeća radna akcija će nam biti uređenje tokova potoka i jaraka, nadamo se da će nam tu grad Samobor i Sveta Nedelja financijski pomoć jer na nekim dijelovima lovišta bez stroja je nemoguće urediti tokove.
 Na slici je naš lovnik Milek (član foruma) i Zoran koji je počastio radne ljude pečenim prasetom i pićem.
 Sad jel ova akcija hvale vrijedna uopće nije važno al je važno da se bez ikakvih posebnih nagrada i priznanja odazove 85% članova koji love na ovom stvarno prekrasnom dijelu lovišta.

nazime:
Štef, mogli ste i kod mene pokosit grunt.

valdop:
Štef, ako nejde drugačije otvori si temu pod nazivom - Građani Samobora i okolice . . . . . .
a možda da građani odu u ZG u Varšavsku, naravno sa mehanizacijom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju