Divljač > Lovište

Zakup lovišta

<< < (11/17) > >>

medo:
Logicno je bilo da se zasada koriste obiljezja konfiguracije terena potoci, kanali, putevi itd. Tamo gdje se to nije radilo dolazi esto do archery izmedju susjeda

Zoran:
logicno je ako si zakupio na 10godina da neostups onda od toga sta si zakupio!
ali nema sad to veze!

komisija za utvrđivanje granica je rekla da nemoze potok da bude jer nije cvrsta granica u tom smislu kako sto je to put!

Štef:
 Ja ti u jednom svom lovištu imam granicu opisanu na sljedeći način: ...od crkve Svete Magdalene sjeverozapadnim pravcem na kotu 485 u Kotarima...
 E sad me baš živo interesira gdje je tu neka čvrsta granica!
Kod svoje prijašnje izjave stojim i dalje.

koko:

--- Citat: proof - 12. 02. 2008. 10:59:49 ---gledajući strogo po zakonu to nije moguće. granice zajedničkih lovišta donosti županijska skupština. u pravulu prijedlog daje županijska komisija za granice lovišta.

sasvim druga stvar je kako se to ponekad javlja u praktičnoj primjeni. ljepo se oni dogovore, kažu u županiji da su se tako dogovorili i na sljedećoj skupštini se odglasa promjena granica.

čak se desi da kada jedno društvo ima debele veze dobije dio lovišta od susjednog bez ikakovog dogovora. tako je nama susjedno društvo uz pomoć glasačke mašinerije u županijskoj skupštini otelo dio lovišta. neću sada ići u detalje, ali tako je bilo.

koje je to lovište proof???

--- Kraj citata ---

komer:
jel bude kaj od ovoga i ako bude u kojoj ste fazi?
ja bih mozda mogao pridonjeti sa sitnom pernatom divljaci,u obliku prepelica i trčki!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju