Lovna kinologija > Lovne pasmine
Alpski brak jazavčar
TUROPOLJE:
zoki nemoj se ljutiti ,, pa ima lova na prepelice gdje možeš odstrijeliti 20-40 komada tu ti pas dobije i radi kontakt sa tobom i divljači i aportom i traženje i šejbanja do mile volje.... teaa
Zoran:
--- Citat: TUROPOLJE - 25. 06. 2009. 12:22:21 ---
Meni je bitno da je moj pas u eksterijeru vrlodobar ili odličan i da meni dobro služi u lovu a ostale pričice da ovo da ono od strašnih uzgajivača ,,,
--- Kraj citata ---
evo i to se zove uzgajivač!
pa jebe se tvojim štencima šta ti zeliš!
kupi si mače i onda ih mozes isto tako obucavat i tarziti od njih zeliš!
ono šta je i kad su se postavili standarti to je bitno!
a tvoje zelje itd,, onda trebas napraviti novu pasminu i nove standarte itd,,
a ne uništavati ono šta je vec neko doguro do vrhunca!
ali to nekuzi ni jedan uzgajivac ovdje!
vi se igrate boga itd,, a uopce niti znate sta hocete ni znate na šta ce to liciti!
nema veze koja pasmina! ni kakva!
ona ima svoje standarte! i po tome se treba ravnati!
a sad sto svi muljate i svak sa svakim se pari,, to je samo za pohavaliti! teaa
Zoran:
--- Citat: TUROPOLJE - 25. 06. 2009. 12:31:21 ---zoki nemoj se ljutiti ,, pa ima lova na prepelice gdje možeš odstrijeliti 20-40 komada tu ti pas dobije i radi kontakt sa tobom i divljači i aportom i traženje i šejbanja do mile volje.... teaa
--- Kraj citata ---
gle ja ti lovim sve od miša do slona! pa tako da se ja zadovoljim na svoj nacin! tj, zadovoljim psa, e onda sam ja sretan!
a jeli se mis jede ili nejede ili švraka, moze se prepariti,, pa buljiti u nju!
ja samo velim ovdje lova kako treba da bude nema!
to je to!
TUROPOLJE:
meni je dobro ... odem ako oču na čeku 365 dana u godini u zimi u pogone po 70 pogona druženja i sve ostalo kaj ide uz lov ,,prihrana radne akcije , gateri , šetnje prirodom sa pesima .. rol :smil4226ce1d491b5:
hrvoje:
Ovog psa šta sam ja dobio čovik je moga prodat i za 200-300 eura. Ima je on ponuda dosta, al smo prijatelji već dugo godina i poklonia mi ga jer zna da tražim dobrog svinjara. Kad njemu bude triba zečar dobit će jednog Finskog goniča od mene.
I veliš da od 8 štenaca imaš 10 prstiju viška? To se zove kinologija!!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju