Lovna kinologija > Lovne pasmine
Alpski brak jazavčar
TUROPOLJE:
pošto se sad znamo kad dođeš na zimu postavit ćemo te na poziciju gdje te sreća nemože zaobići.. d7 z2 zagi
hrvoje:
Ma ne provociram ja Turopolje, već mi je teško shvatit da tako olako shvaćate taj peti prst. Kod nas u Dalmaciji je sramota i reć da je pas ima peti prst, a neda ti Bog povest u skupni lov nekog koji ima viška prstiju. Postat ćeš predmet zajebancije ti i tvoj pas.
I kažeš da iz EU-a dolaze kupovat naše pse. Jedino iz Italije, a znamo i zašto. Iz Njemačke, Austrije ili Švicarske mogu doć kupit samo pokojeg terijera, jer su neki naši uzgajivači napravili čuda od njih, pa ih žele za rasplod. Možda ima slučajeva šta si ti naveo, al koliko?
Otiđite vi u Njemačku po dobrog psa, i ponesite kufer novaca, nećete ga dobit. Možete dobit jedino šta oni ne žele. Jedino ako imate debelu vezu.
TUROPOLJE:
hrvoje nemoj solit pamet ljuima ovdje i govoriti nebulozne .
ja govorim o tome več na masu postova a ti si se našao sad pametan govorit kaj nama švabe oče prodat a kaj ne ...
dobro znam kakva je situacijau u njemačkoj i ako treba mogu dobiti i kvalitetu ali sada sam zadovoljan sa ovim šta imam..
za italiju ide ono šta je dobro i za 5 000 € a ne za 2 000€
to šta vi imate u dalmaciji ljudi kod nas vežu da im čuvaju dvorište,, po tvojoj prići ... ,,
svaki teren ili lovište iziskuje drugačije lovne pse nije svejedno dali se lovi u lici ili dalmaciji ili se lovi u slavoniji podravini
finito...
hrvoje:
Pa dobro, vodite ih onda vani na natjecanja pa provjerite kvalitete.
TUROPOLJE:
Veljko baš te žalim , ti buš sad moral kukati gore i ići na utakmice stim iz hrvatske a tu peti prst nesmeju imati .. Kak budeš ti sad stima iz HR pesima .. hao hao hao hao zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju