Lovna kinologija > Lovne pasmine

Alpski brak jazavčar

<< < (31/156) > >>

hrvoje:
Pas i vuk su genetski slični 97%. Nijedan vuk na ovoj planeti nema peti prst. Nemaju ni divlji australski psi. Nemaju ni kune, lisice, ni slične beštije. Nemaju ni bokseri, buldozi, doge, pudlice... Priroda je od davnina svoje napravila.
 Al zato je mašta naših lovaca urodila plodom. Kod nas bi lovci parili kuju sa bikom da mogu, jer maštaju o psu sa rogovima. E, šta bi taj vepru radia...

TUROPOLJE:
Po tvome psi sa petim prstom su sa druge planete jer sve rase su nastale u daljnjoj i bližoj prošlosti ,, Križanjem dvaju ili više ,, rasa,, da bi se dobili psi uporabljivi za jednu ili više vrsta lova .

Vanjski utjecaji isto utiću na genetiku....Možda bi trebalo terijere koji se izlegu likvidirati sa kratkim repom jer ih ne treba kupirati ..itd . itd . itd .

Možda su baš ti psi bolji genetski , radno od ovih ostalih,

Najdivnija stvar je genetika i treba znati ljubovati sa njom ..

Hrvoje ne zamaraj se sa takvim sitnicama jer ima toliko stvari nakoje treba paziti da bi naši pomagaći bili pravi..

Postavi slike da vidimo tog braka..

KOBI:
Vidjo sam stence sa prstom vise

SEJFO:
 Ili ti brajko nemaš veze o hundovima!!!!! Genetika, genetika,!!! Nemam vremena za tebe da ti objašnjavam!!!!! Čitaj, čitaj  ref ref ref ref ref.... turopoljac imaš kvalitetne postove,, d4 d4 d4

hrvoje:
Pa čemu onda služi kinologija? Bar bi ta znanost trebala služit nečemu još savršenijem. Peti prst iz više razloga nije dobar. Nije dobar za zdravlje psa. Nasljedan je. A vi meni pričate o genetici i govorite da čitam. Nikad više kinologa nismo imali. Zapravo, vidim i na forumu, svaki drugi uzgajivač sebe naziva kinologom.

Ne kažem ja da ti psi nisu dobri u lovu, al mogu bit još bolji. Vani je rijedak slučaj da se štenci oštenu sa viškom prstiju. GENETIKA, GENETIKA...

I psi iz vana imaju puno veći potencijal nego naši, jer su čistiji.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju