Lovna kinologija > Lovne pasmine
Alpski brak jazavčar
dean:
Ne shvaćam te...
Ja se u te linije ne kužim.. Ali! Daj ti meni objasni kako on njih tjera, goni, ili kaj već dela kad im presjeca?! Kaj ih tada slijedi visokim nosom?! O kakvom presjecanju ti pričaš? To je moguće samo ako pas na pamet zna teren, pa onda ide gdje misli ili već zna da će ds proći ili se ravna pa šteketu drugih pasa... Niti jedan drugi oblik meni nije jasna...
TUROPOLJE:
Ma joj ...
Pas ti tjera dignutim nosom i ne prati baš po tragu strogo kao neki nego po 5 m odlazi od traga i opet nakom 10 - 20 m vrča se na trag i on ti je njima da ne velim za petama , normalno kad ih sustigne ali nikad ne tjera strogo po tragu.. jedino ako je stari trag tada ga slijedi dok ih ne nađe ali goni kao gore navedeno.
:smil4226ce1d491b5:
Nije sad on neki specijalac ali teaa
dean:
Gonič tjera dignutim nosom... hao z2 z5 d13
Ma to on gubi trag je mu nije nos na zemlji pa kad na njega naleti onda ga javi... A u tom slučaju nije im za petama. Jer da je, onda bi ih vidio i tjerao ih vidoglasno a ne sljedoglasno...
mauro:
ma to je sasvim normalno za odrasle zrele goniče da tako tjeraju...pa i moj posavac tako radi...ima 8 godina,
..da, ja sam ti nov, sorry, mauro iz istre...
dean:
Ma normalno je da vlasnik razlikuje barem 3 vrste laveža svog pomagača... Javljanje traga, štektanje visoko kad goni i lajanje duboko u mjestu... Neki mogu i po boji znati kaj pas goni... A ako ne javlja trag, ako ne vidi i ne goni te ako ne laje u mjestu.. Kaj onda laje, lišće?!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju