Lovna kinologija > Lovne pasmine
Alpski brak jazavčar
TUROPOLJE:
E sad ga i ti :pferd:..
Ako ih vidi vidoglasno ako ne sljedoglasno a govorim ti o načinu tjeranja sljedoglasno..
Neki psi imaju nos maltene na zemlji i kod takvog gonjenja su spori i imaju loš nos možda čak zeca nemogu tjerati ..
Psi jačeg nosa z6 tjeraju (tkz.. visokim nosom ) i to nije smiješno . hao
Zato kad si u pogonu prati malo šta psi rade kako tjeraju i vidječeš razliku psa od psa . zagi
TUROPOLJE:
Najlakše je pratit za niskog snjega..
Mauro pozdrav ..
dean:
To će tvoj pas meni morati pokazati kako tjera visokim nosom a da ni ne zna di su ds.... z6 z5
Makar brijem da smo se nekaj krivo skužili... d4 z10
mauro:
reci turopolje što sve imaš od pasa...ima li kod vas slov.kopova?...radiš i legla s ti alpskim brakovima...jesu li i na visokoj nozi koji, i da su dugi u traženju i gonjenju?
TUROPOLJE:
Dd kopova nemam ništa sve brakovi do sada sam imao i terijere ali nesretnim slučajem kuja završil isspod auta a dva šteneta od nje ukradeni ali sada imamo jednu kombinaciju da vratimo staru liniju šta je još ostalo.. Brak će sada u 8 mj. 6 godina ostavio sam si dvije kujice i jednog muškog od njegvog brata a njega sam sad pario pod kuju da vidim šta će dati i idući tjedan dolazi iz Zagreba jedna kuja na parenje da vidimo šta daje ..
Ovi od njegog braka sada su 11 mj i tjeraju sve i lisicu , zeca srnu , a u gateru na svinje su bili preoštri pa su dobili po lampašu prije dva tjedna i sada su na odstupnici..
U zadnjih 6 g nisam imao sreće šta god je valjalo ili pogazi vlak ili auto ili nastrada od svinje
tako sam ostao na jednom psu od naše linije .. Daj bože da je kuja bređa da si ostavim nešta od njega.. Imam sveukupno 8 kom Han. krvosljednica i još tri kuje jedna mlada 1 g od žalčevih pasa otacj oj crni pas sa paleži iz volodera
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju