Lovna kinologija > Lovne pasmine
Alpski brak jazavčar
Adela:
Kastor je odličan mladi brak oštar ustrajan izrazito sljedoglasan pred njim je velika lovačka karijera ako malo povuče ručnu kod starih kvrgana
laptop:
kupis braka od 8 mjeseci.sta dalje?kako i kud krenuti?sta prvo pocet raditi s psom?kako ga
oducavati od srna a napravit otrovom za svinje?
patkaros:
poz.svima interesuje me dali ko zna kakva se dobije kombinacija ukrstanjem braka i hanoverskog krvoslednika. Zivo me interesuje kakve bi mu bile lovne karastike.
patkaros:
Zavisi od lovist,ako imas dosts svinja(dosta taze traga)psa na povodac pa na taze trag.Pustas ga samo ako pocne peni i vristi,ako bude gona odlicno ako ne onda se ponavlja.Nemoj da zaboravis da pravi svinjar se dobija te krajem 4-te godine,ali nista to nije kada je dobar i radan onda je milina ga izvoditi.Ja imam jednog koji ima 20mes.krenuo je svinju ove sezone a zeca i lisicu je krenuo kao stene sa 5meseci,a sad imam drugog njegovog brata po ocu koji ima sad 7mes.ni da mrdne,samo trci kao lud.
Hunter7x64:
--- Citat: 123damir - 20. 02. 2010. 21:47:59 ---Posto se ne razumijem bas u brakove moze li mi netko reci nesto o ovome psicu star je 7 mj dali moze dobiti pozitivnu ocijenu.Zahvaljujem zagi
--- Kraj citata ---
Krasan je!Dobra kob.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju