Lovna kinologija > Lovne pasmine

Alpski brak jazavčar

<< < (91/156) > >>

TUROPOLJE:
Kako bi reko moj prijatelj ,, srce ko lješnjak ,,

LZ-9:
Zna li neko od vas psa Apaš  Hr 17932   sin je  Cula SLr 05294  ( sin starog Murija jr 64419) 
Isto me interesuje  i za kuju Burka hr 14333 ona je od Brika  jr 40168  a on od  Brika  43815.
Prvenstveno me interesuje ako ih je neko gledao u radu ili lovu .

Interesuje me pošto bi  pario  kuju sa  njihovm  sinom koji se zove    Fičo Hrastelnica od Siska   .
Pozdrav i hvala .

zelenadolina:
Brik sa yu rodovnicom je bio odličan pas ,ext. vrhunski,uzgajivač Hrastelnica od Siska uvijek imao dobrih pasa,Muri yu rodovnica,odličan pas,tako da to što si nabrojio odlična krv.

veljko:
Ovog vikenda smo imali prvi put utakmicu po novom pravilniku kinoloskog saveza Francuske.Uradu nema promjena osim vrijeme za trazenje pola sata i od prvog pronalazenja 15 min rada.Novost je gater od minimalno 20 hektara.Ovaj je imo 22 hektara.Posto je taj pravilnik izmisljen tek nedavno trebalo je otkazati vec ugovorene gaterekoji su nam vise odgovarali (5 do 8 hektara)i pronac na brzinu zamjenu.Rezultati su bili dosta losi sto zbog loseg vremena(kise)a najvise sto vlasnik nije uspio uhvatit krmacu sa 4 praseta koji su ostali u gateru.Psi nisu nikako uspijevali drzat na mjestu jer su svinje stalno bjezale a psi koji su se priblizili dobijali su batine od krmace.U dva dana je bilo prijavljeno 24 psa od kojih otprilike pola nije zadovoljilo.Ja sam imao dvije kuje koje su se plasirale na 5 i 6 mjesto sto nije lose ali u normalnijim uslovima rade puno bolje.Muzjaka sam upisao pa odjavio par dana prije utakmice jer kako ga je rasporio vepar u veljaci jos nije zaboravio i prosli tjedan sam ga izveo na trening i uvidio da nije spreman za utakmicu.Mozda bi i uspio ali sa nekim malim 3 NR a posto je to pas za puno vise necu da imatakovo sta upisano u knjizicu.Drage volje bih postavio slike ali nisam nikad uspio sa smanjivanjem.Prije mi ih je postavio Hrvoje pa ako ima neki dobrovoljac da mu ih posaljem da ih postavi bit cu mu zahvalan. zagi

valdop:
kolega veljko, u rubrici administriranje imaš temu slanje slika, i temu smanjivanje slika pa pokušaj, ako ne ide kontaktiraj - anni - ona je moderator za kinologiju i postaviti će ti slike, pozz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju