Lovna kinologija > Lovne pasmine

Alpski brak jazavčar

<< < (100/156) > >>

TUROPOLJE:
G. Veljko kada sljedeći put dolaziš u RH  onda se javi da te upoznam sa G. Žalcem do tada dobra  kob!

hrvoje:
Prodaje li Žalac štence, i koja je cijena?

veljko:
Pozdrav svima.Redovito citam na forumu al sam se ulijenio za pisat.TUROPOLJE nadam se da cu jednom imat vremena da navratim da se bar mi upoznamo.Za g.Zalca sam cuo puno dobrih stvari pa sam cak i kontaktirao sa njim preko telefona za mog prijatelja Francuza ali ga licno nisam nikad sreo.Stence vjerovatno ima redovito imo je i prosli put kad je Francuz bio kod njega ali su bili premali za preko granice.Moja kuja ima 7 komada 5 zenki i 2 muska super sam zadovoljan sad su 5 tjedana a druga se naparila 10.07.

TUROPOLJE:
Super Veljko ,, znaći da se možemo i dogovorizi da ti dovedeš kujicu iz svog legla a od mene dobiješ iz mojeg legla jer se jedna kuja mora šteniti idući mjesec. z10

veljko:
  Evo bio sam malo odsutan pa nisam odgovorio.Naravno da mozemo napravit neku zamjenu sa zadovoljstvom sad iz ovog legla nemam vise nista ali mi se treba kotit druga kuja oko 15.09. kci od ARONA a naparena sa DAXOM od Lacine kojeg sam kupio proljetos.Inace za sve ostale ljubitelje brakova momentalno ima legla kod Ban Martina u Velikoj Mucni kod Koprivnice.Ima jako lijepe i radne pse.Ja sam mu uzeo nekoliko za Francusku i sve je OK cak ima jedna kuja sto je bila najljepsi brak na sampionatu FR a uz to je i odlicna u radu a moja sto momentalno ima stence je takodje super u radu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju