Lovna kinologija > Lovne pasmine

Alpski brak jazavčar

<< < (101/156) > >>

Dominik7:
pozz lovci!!ako netko treba brak jazavcarku staru 1 godinu i 2 mjeseca nek se javi...dobit ce ju na poklon...hh...kujica je od dobrih roditelja samo s njom treba malo raditi..

veljko:
Evo sta sam sacuvo za sebe iz prvog legla FALKO od LEPAVINE

veljko:
A da na slici ima 3 i pol mjeseca

donet:
Pozdrav svim brakdzijama. U Srbiji se trenutno nalazi jedan pas ove pasmine poreklom iz Hrvatske i sa Hrvatskim rodovnikom. Pas se zove "Brik" ,rodovnik psa sam gledao i zapamtio sam da je otac psa "Aga" i da mu je deda po majci pas po imenu "Črt" zhelinski ili tako nesto... Pas je tetoviran na levo uvo, cipovan... Medjutim vlasnik psa nema i radnu knjizicu psa, ima samo zdravstvenu. Pas je na prodaju i to za neke jeftine pare, a star je 3,5 godina. Interesuje me dali neko od clanova foruma, slucajno zna nesto o ovoj liniji pasa ? Nemran sam da kupim tog psa, nisam ga gldao na terenu, kazu da je odlican zecar, ja imam jazvicarku poreklom od pasa Gorana iz Krusevca, pa bi ih mozda ukrstio...

donet:
Evo i punog rodovnika psa:

Roki Semeljacki                        Brin Velikolaski
      Aga                                                                          Borka
                                         --------------------------------------------
                                         Keti Ceranska                          Cicar
                                                                                     Ajka
------------------------------------------------------------------------
                                          Doro                                     Atis
       Ara                                                                         Arna
                                         --------------------------------------------
                                          Alma                                    CRT Polzelski
                                                                                     Brin

Ako neko nesto zna o ovoj linija pasa ili je umao bilo kakvo iskustvo neka napise nesto...

Pozdrav . . .

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju