Lovna kinologija > Lovne pasmine

Alpski brak jazavčar

<< < (117/156) > >>

Štef:
 Cisto bez uvrede ali kad netko kaze "povišen brak" - što je to onda ? I ovi koji su u standardu su iskrižani sa svime i svačime ali su barem u standardu al kad je još "povišen"...  uf Križani su sa svime i svačime, od posavaca pa nadalje.... Kad ćemo jednom shvatit da se to NE RADI i da nas neće u kinologiji nikud dovest. Kad jednom odlučimo ponašat se po pravilima i parit samo čiste linije onda ćemo imat i pse i kinologe - ovako imamo "povišene" i ko zna kakve još...

PS: ne kažem da nisu dobri za lov ali to u svakom slučaju NE bi smjelo ići u daljnje parenje!  teaa

rubi:
Nije učestala pasmina koja se koristi ali kod mene su od 96 tada sam se zaljubio u tu vrstu i od tada ih imam.
Jako sam zadovoljan s njima ( ali samo s onim što se okoti kod mene ) što sam kupovao po Slavoniji nisam zadovoljan drugi način lova i konfoguracija terena im smeta.
Povišeni jesu malo osobno mi se to sviđa i odgovara.
I kod jakih linija poznatih uzgajivača kod vas od pet ili šest jedinki bude povišenih štenaca odnosno preraslih dopuštenu visinu.

--- Citat: šokac - 01. 11. 2012. 09:29:26 ---Neviđa se često brak na kamenu .    zagi

Vidim da držite malo prerasle .
Kako su vam se pokazali na vašem terenu ?
Dali uspiju pratiti dugonoge goniče ?

--- Kraj citata ---

Štef:
točno, teško, jako teško ćeš u HR naći čistu liniju - valjda još nisu križani jedino sa magarcima  happi
Vjerujem da ti se sviđa što je povišen ali to nije brak jazavčar i to nebi smjelo ići u daljnje parenje. E al onda je pitanje gdje kupit čistu liniju.... i još 2 milijuna pitanja i 2 milijuna odgovora.

rubi:
Svaka čast lipi psi

--- Citat: Brane - 01. 11. 2012. 15:36:50 ---Ajde kad je tema malo živnula, da i ja stavim slike svoja 2-3 pomagača na DS ..

--- Kraj citata ---

rubi:
Sve stoji što si napisao mene i moju družinu zadovoljavaju i jedino mi je bitno rad a ponavljam ti na visinu se ne bunim.

Dobra ti kob

--- Citat: Štef - 01. 11. 2012. 19:14:33 ---točno, teško, jako teško ćeš u HR naći čistu liniju - valjda još nisu križani jedino sa magarcima  happi
Vjerujem da ti se sviđa što je povišen ali to nije brak jazavčar i to nebi smjelo ići u daljnje parenje. E al onda je pitanje gdje kupit čistu liniju.... i još 2 milijuna pitanja i 2 milijuna odgovora.

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju