Lovna kinologija > Lovne pasmine
Alpski brak jazavčar
magwin:
--- Citat: Štef - 01. 11. 2012. 19:14:33 ---točno, teško, jako teško ćeš u HR naći čistu liniju - valjda još nisu križani jedino sa magarcima happi
Vjerujem da ti se sviđa što je povišen ali to nije brak jazavčar i to nebi smjelo ići u daljnje parenje. E al onda je pitanje gdje kupit čistu liniju.... i još 2 milijuna pitanja i 2 milijuna odgovora.
--- Kraj citata ---
Štef a skim si se to ti pario kad se baviš politikom? znači naši brakovi uopće nevaljaju?
Štef:
--- Citat: magwin - 01. 11. 2012. 19:32:08 ---
--- Citat: Štef - 01. 11. 2012. 19:14:33 ---točno, teško, jako teško ćeš u HR naći čistu liniju - valjda još nisu križani jedino sa magarcima happi
Vjerujem da ti se sviđa što je povišen ali to nije brak jazavčar i to nebi smjelo ići u daljnje parenje. E al onda je pitanje gdje kupit čistu liniju.... i još 2 milijuna pitanja i 2 milijuna odgovora.
--- Kraj citata ---
Štef a skim si se to ti pario kad se baviš politikom? znači naši brakovi uopće nevaljaju?
--- Kraj citata ---
to si ti rekao a ne ja... osim toga kakvo je to pitanje jel valjaju ili ne valjaju. ako nisu u standardu onda ne valjaju za parenje...
a sa kim sam se ja pario - e da samo znaš hao hao hao
Lazar:
pa ako su poviseni mogu proc ko hanoveranci , papire je lako nabavit hao
šokac:
rubi to što kažeš stoji . Preraslih bude . Tko ih voli nemam ništa protiv . zagi
Ja osobno ih ne volim jer sam mišljenja da dugačke noge ne utječu na rad
psa . Kao što mu i ime kaže zove se Alpski . Da su mu trebale dugačke noge u
Alpama vjerovatno bi ih imao . Čak u Sloveniji je gornja granica 40 , dok je kod nas 42.
Štef , to što kažeš si u pravu , pas preko 42 dobiva ocjenu dovoljan , može i dobar ...
ali sa tim može samo pristupiti ispitu u radu i koristiti se za lov , za daljnji uzgoj ne .
To što se tiče križanja a gdje nema ?
Kod kopova , alpinaca ... da ne spominjem HUR podovnice za autohtone pasmine . happi
Toga se ovi mlađi na sreću ni nesjećaju .
rubi:
sve je to ok ja tražim da je samo radan može biti ružan ko lopov ili imati visinu ne znam koju ako on mene u terenu zadovoljava.
Ajde malo pomognite koje su sada jake svinjarske linije i koji su pasi jaki kod vas za eventualna parenja ili štenad.
Ovo je jedan štenac dobrih linija ali isto će biti veći
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju