Lovna kinologija > Lovne pasmine

Alpski brak jazavčar

<< < (123/156) > >>

robert.limeni:
Kolege,

da sad ne čitam 40 stranica, sviđaju mi se ova pasmina, zanima me da li je tko imao kakva iskustva s uzgojivačnicom Kuhada?

Štef:

--- Citat: robert.limeni - 11. 02. 2013. 20:11:47 ---Kolege,

da sad ne čitam 40 stranica, sviđaju mi se ova pasmina, zanima me da li je tko imao kakva iskustva s uzgojivačnicom Kuhada?

--- Kraj citata ---

pogledaj njegove slike i pogledaj moje slike ABJ... mislim da ćeš bit zadovoljan. E i jhoš jedna stvar - ne možeš doć kod njega a da se ne pali roštilj, jedno 5 kila mesa na njega , gajba je uvijek u frižideru a i uvijek stavi nešto u bunker.  hao hao hao hao hao  zagi
 Dobre pse ima, nećeš pogriješit!

šokac:
I usput ga pitaj za majice i kape !    happi happi       zagi

Štef:

--- Citat: šokac - 17. 02. 2013. 14:59:12 ---I usput ga pitaj za majice i kape !    happi happi       zagi

--- Kraj citata ---

to buraz ima cucke, nema on veze sa majcama - ovaj kaj se dotepel u Zagreb on ime veze sa majcama, ovaj iz Novske je vrijedan i od rijeći  hao hao hao hao hao hao hao hao  zagi

fazan:

--- Citat: Štef - 17. 02. 2013. 15:02:46 ---
--- Citat: šokac - 17. 02. 2013. 14:59:12 ---I usput ga pitaj za majice i kape !    happi happi       zagi

--- Kraj citata ---

to buraz ima cucke, nema on veze sa majcama - ovaj kaj se dotepel u Zagreb on ime veze sa majcama, ovaj iz Novske je vrijedan i od rijeći  hao hao hao hao hao hao hao hao  zagi

--- Kraj citata ---
Da ih dobro ne poznam nikad nebih rekel da su braća. No tak je to uvek i navek. jedan dobar , a drugi kakav već je !  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju