Lovna kinologija > Lovne pasmine

Alpski brak jazavčar

<< < (124/156) > >>

Brane:
Štenac od kuma .. 3 mj i par dana .. kakav se čini ?

šokac:
... čini se da je dobro jeo , uhranjen je a i čačka zube ...    happi happi

Šalim se , sa tri mjeseca mislim da je ipak premlad za nekakav ozbiljniji sud .
Meni se štenac sviđa , ima ljepu njušku , tamno oko , dobro uho ... vjerujem da će biti ljep pas .

Vidim da mu lova neće nedostajati kad već sa tri mjeseca ide po " terenu" .   
                                                                                                                                  zagi     

Brane:
Ma nije na terenu, navikava se na povodnik !!
A onda možemo, gdje 'oćemo !    ;)   zagi  zagi

magwin:
Brane,pa kud baš braka... uf

d4 ;) z10

lovac davor:
Nažalost nisam više u mogućnosti držati pse pa me natjerala situacija da ih prodam. Nemogu ih gledat da su samo u boxu i da ne uživaju u onom što najviše vole. Prodajem ih isključivo zajedno. Starija kuja ima položen IPO, rad na ds, i eksterijerno je odlična. pobjedica na reviji lovačkih pasa u Rijeci tijekom održavanja lovačkog sajma. Stara je 7 godina i naviknuta na vožnju u autu u svom boxu kao i mlađa kuja. Sa mlađom kujom nisam još ništa polagao i ocjenjivao ju al lijepo radi na ds. Stara je 3 godine i izuzetno poslušna. Kupcu poklanjam box za prijevoz pasa koji ide u bunker i u boxu se obadvije kuje voze bez problema. Psi su cjepljeni, čipirani i tetovirani. Moguća proba. Cjena je 4000 kn u paketu.  moguća zamjena za lovačku opremu. 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju