Lovna kinologija > Lovne pasmine

Alpski brak jazavčar

<< < (133/156) > >>

rubi:
Štefe moj kakvi je tvoj u tipu - standardu, lipo sam napisao ako netko od cijenjenih kolega ima psa koji mi odgovara molio bi da mi se javi. Povišen da ne treba biti u standardu ali radan da.
Dobra kob       

Štef:
 Dragi moj Rubi - ostavite se igranja genetike i pravljenja novih vrsta lovnih pasa. I ovako imamo sveg vraga što treba i netreba u psima sa kojim lovimo. Nije da se neda pronaći brak koji je i u tipu i koji hoće lovit.  Ima ih u Hrvatskoj dovoljno - samo je opet pitanje kakve i čije krvi imaju.  zagi

Brane:
Štef, znaš i sam radi se sve i svašta .. radi dužeg uha, boljeg glasa, veće kite i ostale pm  :tommy:
Usporedbe radi, kolega prije mjesec dana očekuje vrhunsko leglo posavaca, od psa, što bi rekli kao sa slike,
kad ono iznenađenje, u leglu od 4 lijepa posavčića našao se i jedan trobojac ..   d4   d4  ... As ti miša i kinologije ..  just

Štef:
Ma na to se ja srdim - ak je brak neka bude brak, ak je posavac nek bude posavac. Nije da kod dečkih sa kojima lovim nema takvih pizdarija ali najveći je problem kad se križa sve sa svačim pa misliš da imaš kuju koja je čista (ili psa) pa tražiš isto nešto "čiste krvi" , napariš kad  uf evo ti iznenađenja, isto ovo što se i tvom kolegi Brane dogodilo. Zato nije ni čudo što nam švabe ne žele prodat cucke.  zagi

rubi:
Štefe,

tražio sam informaciju od kolega a ne da mi ti prodaješ jaja pod banane, Meni ne treba da mi Švabe prodaju pasa niti bi ga ja i kupio s ovim što imam sam itekako zadovoljan i ja i kolege koje love s menom. Sad sam u situaciji da u mojoj okolici je vrlo malo brakova i nemam izbora za parenje, pas koji je prije bio stradao je od vepra a ostalo što ljudi imaju mene ne zadovoljava ( naravno u mojoj okolici ) zato i tražim sa kontinenta. Hvala na pomoći

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju