Lovna kinologija > Lovne pasmine

Alpski brak jazavčar

<< < (134/156) > >>

Štef:
Jaja pod banane si prodaješ ti sam sa takvim pristupom! Drago mi da si i sam potvrdio ono što sam ja napisao u prijašnjem postovima. Da se parenjem bave oni koji drže do pasmina onda bi u svojoj bližoj okolici našao psa koji te zadovoljava a kad se idu tražit povišeni, produženi i ini brakovi (kao i ostale pasmine) onda je problem pronaći psa koji hoće svinje, ima nos, sljedoglasan, ne boji se pucnja i ostale mane koje se javljaju. Vidiš Igore, ne solim ja tebi pamet što da ti napraviš, ni ja ni bilo tko na ovom forumu ne može tebi reći što ćeš ti napravit ali ja sam samo htio reći da se to tako ne radi. Živio ti meni i ne trebaš dizat tenzije, samo se opusti i uživaj.  zagi I nadalje , naravno, dobra ti kob !

rubi:
Također dragi Štefe živio ti meni 100 godina i uspješno lovio da sam trebao savijet pitao bi ga ali ovako sam pitao kolege da li znaju gdje ima pas jer u Dalmaciji ih je jako malo ( brakova ).
Nema potrebe dizati tenzije niti ih ja dižem ima svoj stav i svoje mišljenje i s tim se vodim, tvoje mišljenje cijenim iako mi se to u praksi nije potvrdilo a uostalom nisam te ni pitao za mišljenje.
Dobra ti kob kolega lovac       

Štef:
Sve 5 - samo molim da ubuduće onda poimenično nabrojiš sve one na koje se pitanje odnosi.  happi happi happi zagi

rubi:
Štefe, moram ja platiti pivo, nije problem, pitao sam tko zna gdje je dobar parnjak a ne tvoje mišljenje o standardima i što treba pariti. Ako znaš kažeš pomogneš kolegi lovcu daš kontakt ja kontaktiram s čovijekom dogovorim parenje, platim i idem kuči svojoj, nisu potrebni savijeti i monolog preko foruma. Ja mislim da sam lijepo napisao što me zanima, ako znaš kažeš ako ne preskočiš komentirati i tako stvari funkcioniraju. Nemoj se ljutit ali ne moraš svakom loncu poklopac biti, samo sam pitao tko od kolega zna ( uključujući i tebe kolega ) Dobra Vam kog u narednoj lovnoj sezoni. 

PLAMEN19:
muško štene na prodaju staro 4 mj

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju