Lovna kinologija > Lovne pasmine
Alpski brak jazavčar
lovac sa zmajevca:
Kolega nemozes ti nju natjerati da laje. Daj ju upari sa nekim dobrim psom koji stekti i na tragu i dok divljac stoji da oblajava. To mozes i u gateru, pa kad vidi od tog psa i ona ce pustit glas, mada vecina abj., koji su jake krvi stekte kao stenci, bez nekog poticaja, to im je urodjeno. d1
Mala_Squicky:
--- Citat: grom - 04. 08. 2014. 16:51:17 ---Curo,najprije s njime veterinaru jer mu je opala dlaka oko ociju. Ima braka u njemu ali nije čist.
--- Kraj citata ---
nije mu otpala dlaka oko ociju, od malena su mu takve oci.. hvala na odgovoru :)
Hrast91:
--- Citat: lovac sa zmajevca - 07. 08. 2014. 08:17:48 ---Kolega nemozes ti nju natjerati da laje. Daj ju upari sa nekim dobrim psom koji stekti i na tragu i dok divljac stoji da oblajava. To mozes i u gateru, pa kad vidi od tog psa i ona ce pustit glas, mada vecina abj., koji su jake krvi stekte kao stenci, bez nekog poticaja, to im je urodjeno. d1
--- Kraj citata ---
Hvala kolega pokušat ću tako. z2
Niko7:
Pozdrav,
Imam problem..moj pas mužjak,alpski brak jazavčar star je 16.mj....vrlo je dobar u lovu ali kad ode za lovinom treba mu dugo da se vrati...danas sam ga čekao 2 i pol sata...uzalud zviždanje...zovem ga al on nista...kako ga mogu naučiti da mi se vraća u kraćem roku?...da li još netko ima sličnih iskustava?
leon:
Nije čudno ako je zatvoren cjeli tjedan ili dva. Neki gone premalo a drugi previše dugo... neznam gdje živiš, ja bi ga malo izpumpao dan prije lova, oko kuče recimo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju