Lovna kinologija > Lovne pasmine
Alpski brak jazavčar
dean:
--- Citat: kerber - 02. 06. 2009. 22:58:37 ---Sory ja sam skužio da si ga sebi uvezao a koja je adresa stranice
--- Kraj citata ---
Ima Darko i brata, neka ga on hvali... hao
hrvoje:
Upišite na googlu "Alpski brak jazavčar" i prvo što vam otvori je Darkova uzgajivačnica sa svim njegovim psima, i naravno s tim iz Austrije.
I može li mi tko reć koja je razlika između smeđih brakova i crnih. Dali je dopušteno križanje smeđih, odnosno jelenjih sa crnima?
Koji su od navedenih najagresivniji?
kerber:
Razlike nema osim u boji dozvoljeno je parenje razlike u oštrini vezano uz boju nema
kerber:
Malo konkurencije brakova za Turopolje sauf
veljko:
Evo da se malo ukljucim i ja jer ovdje nisu isti kinolozi ko terijerasi koji su ostriji od svojih pasa.Neznam dali sam do sad to pisao ali uz terijere imam i dvije zenke i jednog muskog brak jazavicara i naravno clan sam i kluba u Francuskoj.Jedna zenka dolazi iz HR kod Koprivnice momentalno se tjera i parit cu je iduci tjedan sa psom Slovackog porijekla koji je pobijedio na kupu Francuske i sto je najvaznije svi njegovi stenci su lovni psi.Kuja je odlicnog exterijera i super u lovu cak je rano pocela sa sedam mjeseci je vec bila rasporena od vepra.Ostalih dvoje su mladi 8 mjeseci odlicni na zeca, sljedoglasni maximalno(trenirani u gateru 7 ha sa zecevima)a muzjak sa 5 mj radio vrlo dobro DS u gateru u paru sa odraslom kujom.Inace ih drzim u boksovima pomijesane sa terijerima i nema problema cak ni kad jedu glava uz glavu.Posto sam slike pokusavao smanjivat i nikako da uspijem stavit cu ih ovih dana na Facebook pa ko zeli moci ce pogledat.Mladi su stenci od Arona kojeg smo kupili u Popovaci i koji je pobijedio vec na tri utakmice a mati je pola Slovakinja a pola po Briku sinu Falka.Pozdrav svima a posebno za kolegu Kerber jer smo skoro istomisljenici.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju