Lovna kinologija > Lovne pasmine

Alpski brak jazavčar

<< < (16/156) > >>

hrvoje:
Prekrasni psi Kerber. Ja imam kuju, ali je veća od svih ovih mužjaka šta su na forumu. Prerasla je. Kupio sam je iz okolice Siska. Čovik nahvalia, al ništa posebno. Inače nemam iskustva sa brakovima pa nisam ni zna šta kupujem jer uduvik uzgajam samo goniče za zeca. Kuju inače ništa ne zanima, nikakav trag, ali je zato jako inteligentna i žestoka pa sam u nedoumici šta s njom.

hrvoje:
Kolega Veljko možete meni poslat slike na h.radanovic@gmail.com pa ću ih ja smanjit i objavit na forumu. Šteta je da ih ne vidimo na forumu.

kerber:
Evo još jedan ljep pas sa specijalke Veljko pozdrav ovog psa iz popovače što si spomenuo nemogu znati jer nisi naveo puno podataka a za ovu stranu ženke ako  misliš na Brika ,Falca i tu liniju od Žalčevih pasa to je linija meni najdraža za rad na divlju svinju i veĆina dobrih pasa kod mene u okolini su od tih linija i pokazali se odlični na DS

TUROPOLJE:
Hvala Kerber za slike pasa super su i jako mi je drago za meni najdražu pasminu da se dobro drži..

Falko, brik , črt , muri , bor . najja če krvi svinjara..

Hrvoje nemoj se iznenadit šta ti je prerasla brakirka jer izgleda nisi upučen kod koga uzeti štence a sve je više falša..

Kerber veliki pozdrav iz turopolja i još jednom hvala ... d4

veljko:
Da to su te linije.Aron iz Popovace dolazi od gospodina Gregurca i on je unuk Crta a linija po zenki otac Brik sin Falkov.Sa prijateljem smo u dva puta bili u HR po dva dana i to je bio maraton jeli smo jednom na dan a pregledali otprilike 100 pasa.Vecinu nismo probavali jer nam nisu odgovarali exterijerno .Neki po rijecima vlasnika ;ubojice; jedva prosjecni a neki dobri lovni psi ali ne dovoljno da bi sa njima isli u uzgoj.Preraslih smo vidjeli na kamare.Proslo ljeto sam bio na godisnjem i covjek me pozove da dodjem kodnjega ima dva legla.To je bilo negdje kod Garesnice imo sam sta i vidit dve kuje obadve prerasle i svaka po 5-6 stenadi.Kaze za papire nema frke naravno nisam nista uzeo makar je cak mi htio poklonit jedno posto sam prevalio toliki put. Kolega Hrvoje hvala za ponudu ovaj vikend cu ih ponovo slikat pa cu vam poslat slike. zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju