Lovna kinologija > Lovne pasmine
Beagle u lovu
leon:
Ne brini, nema zamjerki. Znam da loše pišem zato nisi razumio ovo što sam napisao.
istrijan:
--- Citat: Fred - 19. 03. 2013. 20:54:31 ---leon nitko od nas nije htio da mu pas goni tri dana ,i to ne mozes znat kad uzimas stenca ,moj zadnji bigl je bio savrsen do godine dana posle koda mu je nesto puklo u glavu i ne odustaje do valjda god ima i malo snage u sebi ,i nije problem da se psi ne vracaju i ne traze gazdu jer oni to rade samo nakon nekog izvjesnog vremena tj.kad ili se toliko umore ili ogladne ili im valjda sine eee sad je vrijeme da se vratim onoj budali koja me ceka pola dana ,
ali i to mogu razumjet pas je zaokupljen gonjenjem sto je pojava kod bigla a sto je sa psima kao npr .istrijanima .brakovima pa cak i nekim terijerima koje sam uspio vidjet da kad odu u lov mozes ih naci u susjednom drustvu na marendi ili u selu kako trce za nekom kujom ,pa sto sa tim psima niti gone niti traze vlasnike a svi su ili barem veca vecina iz dobrih lovackih gena i obitelji ,tako da mi je opet draze stavit ogrlicu jest da mi se ne svida bas to ali barem znam i vidim da je u sumi i da goni a ne da se skita naokolo
lijep pozdrav i dobra kob
p.s. i lijepo je sto ti psi gone 10 min samo ne znam da imas pas puno uspijeha sa odstrelom zeca jer to mi se cini malo prekratko da ti ga dotjeraju pred cijev ,ne kazem da nije moguce igraju tu i drugi cinbenici konfiguracija terena itd ... ali evo meni osobno to je ipak malo prekratko govorim sa svog stajalista i terena gdje ja lovim ,bez zamjerki nije mi namjera da vrijedam ili ponizujem tvoje pse zagi
--- Kraj citata ---
d4 u potpunosti se slažem
leon:
ehhh, ehhh, momci. Niko nije napisao, da mi gone kuje 10 min, niti 3 dana. Reko sam da bigla poštuje istrijanku a radi sve kao ona. Drukčije mi gone zeca i lisicu do 2 sata, jedan put čak 2,5 sata. Ali več se primečuje starost ... Imam več mladu istarku starosti 11 mes. Nisam nikad imao tako brzog psa. Ne goni srne jer su je tako naučile stare 1liga ref
Fred:
eeee to je vec druga stvar 2 sata za zeca je itekako dobar pas govorim u svoje ime ,ako ti bigel tako goni mogli mi se dogovorit za parenje ako si zainteresiran ja imam dva muska ...
zagi
istrijan:
Ako se složite ja se se naručujem za štene, naravno ako je to moguće!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju