Lovna kinologija > Lovne pasmine
Beagle u lovu
Fred:
istrijane nema problema ako se dogovorimo ,racunam na tebe zagi
Gabro:
--- Citat: Fred - 22. 03. 2013. 23:58:08 ---eeee to je vec druga stvar 2 sata za zeca je itekako dobar pas govorim u svoje ime ,ako ti bigel tako goni mogli mi se dogovorit za parenje ako si zainteresiran ja imam dva muska ...
zagi
--- Kraj citata ---
Ako ce doc do parenja i ja sam zainteresiran za stene Beagla od radnih roditelja. Volio bih ga odgojit u dobrog zecara.
Gospodin Fred vidim da zivite na liniji Congo - Hrvatska. Evo ja u petak iz Pointe - Noire otisao !!!
leon:
--- Citat: Fred - 22. 03. 2013. 23:58:08 ---eeee to je vec druga stvar 2 sata za zeca je itekako dobar pas govorim u svoje ime ,ako ti bigel tako goni mogli mi se dogovorit za parenje ako si zainteresiran ja imam dva muska ...
zagi
--- Kraj citata ---
Oštenila se več 5 puta. Stara je 10 god., gotovo je. Nači čete, i biglova ima puno...
Fred:
evo kako leon kaze vec je stara 10 god je dosta pogotovo kad je vec 5 legla imala,ali ako bude bilo kakvog legla sa mojim psima javim vam se,
a Gabro moj evo i ja dosao u srijedu iz Point Noira vidis kako je svijet mali mozda smo se i vidjeli tamo zagi zagi
Gabro:
E da sam bar dosao uf. !! Mali je svijet pogotovo pomorski.
Mene pribacilo za Singapur pa moram i ovde jos 4 tjedna guslit.
Bude li kvalitetnih Beaglova javite. Pozdrav
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju